Rihanna (24), slått av en forholdsvis ukjent kvinne i kåring av verdens mest sexy kvinne. 

– I magasinet FHMs årlige kåring av de 100 mest sexy kvinnene i verden er det flere verdensstjerner på listen. Men både Cheryl Cole og Rihanna må se seg slått av en «X Factor»-dommer, som i det siste har fått mye oppmerksomhet etter en sexvideoskandale.

– Mannebladet mener å vite at det er Tulisa Contostavlos(23) , som er verdens mest sexy kvinne. Ingen har spurt verken deg eller meg, men slike tidsskrifter har en stygg tendens til å uttale sin mening på vegne av svært mange andre.

Irriterende nok.

Tulisa er helt sikkert en kjekk jente, og aldeles nydelig, men Rihanna er flottere og har mer å by på etter min og mange andres smak.

I oktober blei hun historisk da hun med ”We Found Love” blei den første kvinnelige soloartisten til å toppe lista seks ganger på fem år.

Rihanna avslører hvorfor tekstene hennes har så «skitne» undertoner – det er fordi popprinsessen ikke får nok sex. Denne påstanden kommer fra den britiske tabloidavisen The Sun, og bør derfor tas med en diger klype salt.

– Allikevel kan alle verdens Rihanna fans se at hun trives best på scenen når hun kan spille på sex, og når tekstene i de fleste låtene er mer enn bare vovet så er Rihanna i sitt ess på sine konserter.

De seksuelle tekstene kommer til uttrykk blant annet på låta «Red Lipstick», hvor Rihanna synger den sjarmerende tekstlinja: «Let me grab my tits while you sit on top».

Rihanna er for tiden singel, men har den siste tiden blitt koblet både til sin venninne Melissa Forde, og Ashton Kutcher.

Jeg er dypt uenige med Mannebladets FHM, og synes Rihanna rulet lett på toppen av listen over verdens mest sexy kvinner.

Rihanna kan du nå se på en kino nær deg, i filmen “Batleship”. En skipsflåte blir tvunget til å kjempe mot en armada med ukjent opphav i denne actionfylte science fiction-filmen.

Hun er bare hot. Punktum.

I sommer kommer hun nok en gang til Norge. Da skal hun opptre på samme show som blant andre KISS i Holmenkollen.

Hvem mener du fortjener den meget populære tittelen, verdens mest sexy kvinne?

Kilde

TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest