Samantha Brick er 41 år og jobber i den kjente britiske avisen Daily Mail. Nylig skrev hun denne artikkelen i avisen der hun mener at andre kvinner hater henne fordi hun er så vakker. Hun sier videre at hun kan velge og vrake i dyr champagne, turer og mye mer fordi fremmede menn mener at hennes skjønnhet gjør dagen deres bedre.

Selvtilliten er det med andre ord ikke noe i veien med hos fru Bricks.

Artikkelen i avisen har fått enorm respons fra hele verden. Samantha selv er både skuffet og lei seg for at så mange har blitt sinte og opprørte pga det hun skrev, men det fortller bare at jeg hun har rett i sin artikkel.

Det er «forbudt» og strider mot det meste å selv påstå at man er vakrere enn alle andre.

Foto: samanthabrick.com

Og det har hun jo rett i. man skal ikke tro for godt om seg selv før det blir et helvete.

Spesielt om man er kvinne og kommer med utsagn om at man selv er nr 1 uansett hva det bunner ut i. Også de som pr definisjon er nr 1 blir raskt uspiselig for alle andre, om det hoveres for meget.

– Mer enn 5000 personer har kommentert artikkelen, mer enn 50.000 har delt saken på facebook, og 1.7 millioner mennesker har klikket på saken om Samantha Brick. Over 1000 hatefulle e-poster har fylt opp Bricks innboks i løpet av det siste døgnet. 41-åringen forteller i en lang artikkel publisert onsdag at hun ble svært lei seg og sjokkert over tilbakemeldingene. Og at hun hadde grått i timevis.

 

– Det er skremmende at en slik artikkel kan få fol ktil å kaste seg over tastaturet for å slenge ondskapsfulle meldinger og kommetarer. Det forteller mye om hvor viktig utseendet har å si, men det g´forteller om enorm egoisme og at janteloven eksiskterer i også andre deler av hverden, og ikke bare i Norge.

Så vidt jeg kan bedømme av utseendet til bricks så er vel hun en helt vanlig middelaldrende blond kvinne, som kommer til å bli rik pga denne saken. men jeg er meget overrasket over at folk henger seg opp i at hun d´selv mener at hun er vakker.

Flere kvinner burde ha hatt langt mer selvtillit, og sagt det samme om seg selv. «Fy søren i dag er jeg flott.» Eller vært ærlig nok mot sine omgivelser og sagt at jeg er sexy, sånn er det bare. Da ville aldri en slik sak blitt noe sak, og verden ville vært et bedre sted for de aller fleste.

Stå på Samantha!

http://www.samanthabrick.com/

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Deiligst.no- Facebook, Twitter og blogging viktigere enn nesten alt annet

Det som må være viktigere enn noe annet for generasjon Sex må være jakten på penger. De fleste i denne generasjonen...

Beavis og Butt- Head på nye eventyr

Du husker selvsagte de to merkelige og underholdende fyrene Beavis og Butt- Head som gikk sin seiersgang på norsk TV...

Lukk