Savner du å ha noen å dele livet med? Som gir deg glede?

Forelskelsens rus er for noen den aller beste, kanskje det er derfor det er så smertefullt å ha kjærlighetssorg. Å ha suksess i samlivet med en partner er knallhardt arbeid. Fra begge.

Tar man hverandre for gitt så kan det være starten på slutten.

Uansett hvordan du velger å leve ditt liv som singel eller i et forhold så bør du kanskje legge deg på minnet at du ikke er ung for alltid. Det kommer dager der du kanskje trenger å bli elsket, forstått og bli sett av noen som bryr seg.

Et tilfeldig møte for tilfeldig sex etter en fest på byen har kanskje sin sjarm en gang i blant, bare for å få vite at man har draget, men det gir ikke grunnlag for så mye mer.

Ønsker man en partner så bør man gå grundig til verks. Man bør vite hva man ønsker og på hvilket grunnlag. Vil man virkelig prøve nok, så vil du lykkes. Om du velger å legge ut en profil av deg selv så er det ting man skal huske på.

Ikke overdriv om deg selv, dropp de vanlige frasene som at du «elsker turer i skog og mark». Snakk fra levra, vær deg selv og forlange det samme tilbake. Begynner noen å snakke om penger og i tillegg ønsker å låne. Trekk deg ut. Noen er dessverre ute etter rask profitt på uærlig vis.

Om du som kvinne ønsker en mann som kan hjelpe til i huset, skifte dekk på bilen din og gjøre «handyman» ting som du ikke klarer, så er det feil grunnlag for å finne seg en kjæreste.

Om du som mann ikke tør å kjenne på følelsene dine, og leter etter en kvinne som kan hente øl for deg, lage maten din og være klar når du ønsker det,så er også et syltynt grunnlag for å oppnå suksess.

Et forhold er basert på gjensidig tillit, respekt, kjærlighet og felles mål. Om man ikke har de fleste av disse kriteriene så bør man kanskje helle være alene.

Å bli betingelsesløst elsket av et annet menneske er kanskje den største gaven man kan få. Muligens en kvalm klisjé, men mulig er det veldig riktig og.

Har du vært skikkelig forelsket engang så glemmer du det aldri.

«Mange finner lykken i nattdating. Match.com er en portal hvor mange nye par treffer hverandre hver eneste dag.

Bruk livet ditt riktig, finn den rette for deg. Det er en der ute som venter på deg…

 

Vargas

I samarbeid med Match.com

5 thoughts on “Savner du å ha noen å dele livet med? Som gir deg glede?

 1. Tror nettopp jeg spydde. Både innvendig og ut(over). Hva er vitsen med et innlegg så blottet for kunnskap, dog så fullt av floskler, klisjeer og åpenbar reklame for en datingside? (Ja, jeg så henvisningen nederst så skal ikke arrestere deg for brudd på markedsføringsloven) I det minste få noe ærlig og rett fra levra enn dette oppkonstruerte fjaset. Takk.

  1. Du har det vel ikke så lett i livet ditt da, siden ikke et så innlysende innlegg ikke engang kan hjelpe deg.

   Dette innlegget har både inngående lidenskap, kunnskap, livsglede, informasjon og rett fra levra meldinger som du kunne dra nytte av, om du tok av deg skylappene.

   Din patetiske klovn!

   Vargas

 2. Hahahaha. Klovnen her er vel innleggets forfatter med det totale fraværet av selvkritisk holdning og selvinnsikt. De første avsnittene var ikke så aller verst, helt til du avsluttet med «“Mange finner lykken i nattdating. Match.com er en portal hvor mange nye par treffer hverandre hver eneste dag.

  Bruk livet ditt riktig, finn den rette for deg. Det er en der ute som venter på deg… »

  Klisjè much? Kombinert med litt turbokapitalistisk utilitarisme?

  Som om en betalingsside på magisk vis skal løse alle kjæresteproblemene en måtte ha. Ville heller valgt noe coaching. Skal gi deg et tips.

  Tror den vil gi en vesentlig høyere suksessrate enn å registrere seg på en datingside og vente på at drømmepersonen valser inn i innboksen.

  Dette er bare ment som konstruktiv kritikk. Er så møkka lei av forståsegpåere som øser ut av sin «enorme» kunnskap bak en blogg når det i realiteten er gammelt oppgulp som alle har hørt før. Få inn noe nytt og originalt utover å kun registrere seg på en side som google/match.com har sponset deg.

  For øvrig skal du få kudos for de andre innleggene på bloggen. De var av vesentlig høyere kvalitet og falt således i smak. Ha en ellers fortreffelig søndag!

  1. Hadde du hatt et snev av kunnskap selv, ville du ikke komme med slik usaklig kritikk. Match.com har jo grunnleggende
   kompetanse og bevis på at de hjelper single mennesker med å finne den rette, enten du liker det eller ikke.

   At du mener at det er å være forstå-seg-på-er så er det ditt problem. Jeg bare prøver å formidle et budskap mange har
   glede og hjelp av.

   Denne bloggen er ikke registrert på noen av de nevnte steder du påstår, men hos Bluehost.com Når det kommer til
   reklamen på bloggen er den levert av Trasedoubler.no

   Din kunnskapsløshet er intetsigende, men du har ihvertfall ingen rett til å prøve å endre min struktur på mine innlegg. Din kritikk er
   langt der ifra konstruktiv, bare dustete.

   Man kan vel ikke vente noe annet fra en som kaster ut påstander i hytt og pine, som oser av misunnelse.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.