Seal- verdens deiligste neger skal skilles

Dessverre så kan det skje selv de tryggeste forhold. Seal og kona Heidi Klum har vært selve symbolet på kjærligheten i Hollywood. Superparet Heidi Klum (38) og pop-ektemannen Seal (48) bekrefter nå bruddet gjennom en felles uttalelse.

«Vi har vært sammen i syv kjærlige, lojale og lykkelige år, men etter mye ettertanke har vi bestemt oss for å separeres.»

Dette kommer som en stor overraskelse på venner og familie av paret. Klum og Seal har alltid vist seg sammen som et lykkelig par, og det har alltid vært bilder av de to tett om slynget på mange forskjellige offentlige arrangement de har deltatt på.

Bare tiden vil vise om de finner tilbake til hverandre igjen. Det er alltid trist med skilsmisse, spesielt når man har fellesbarn som blir berørt.

 

 

nå bekrefter de bruddet

Seal med familie den gang alt var vell Foto: All OverPress

Sammen har de barna Henry (6), Johan (5) og Lou (2). Klum har også datteren Leni (7) fra et tidligere forhold. Seal har forøvrig adoptert Leni som sitt eget barn.

Det er foreldrenes ansvar å gjøre det beste for barna. Er kjærligheten sluknet så bør man komme seg videre hver til sitt. Det er på sikt også det beste for barna.

Seal (49), eller Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel som er hans døpenavn, er en av de mest markante Soul og R&B artister i verden. Kanskje best kjent med låta «Kiss form a Rose» som fikk sitt store internasjonale gjennombrudd på filmen «Batman forever» fra 1995.

Briten har solgt millioner av plater, fra 1991 til 2011  har han gitt ut 8 album.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AMD2TwRvuoU[/youtube]

I desember får vi se verdens flotteste neger på scenen i Oslo Spektrum da han er en av mange artister på Nobel-konserten som holdes for 19. gang.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.