Sex med fremmende en spenning for kvinner?

Kvinner flest har mange våte fantasier om alt fra å bli voldtatt av mange menn på engang, til å bli på satt av den aldrende vaktmesteren i vaskekjeller´n i blokka. Menn fantaserer også, men de er ikke så kompliserte som kvinner. Menn tar´n fram så er det over før han har rukket å si «sjokoladekake med krem». 

Med kvinner er det litt mer komplisert, men ikke så vanskelig å forstå.

Sex er viktig for begge kjønn, allikevel er norske kvinner i verdenstoppen på å være seksuelt frigjort, og mer enn 70 % har sitt eget sex leketøy som de verdsetter høyt.

Fantasi og virkelighet er to forskjellige ting. Forskere mener dog at våre drømmer fantasier ofte henger sammen med virkeligheten. Det er sjelen, ditt indre og hjernen som forteller hva dine tanker og drømmer skal handle om. Man kan ikke bestemme seg for å drømme en drøm, for så håpe på at drømmen innfris.

Dine fantasier kan gjenspeiles i dine drømmer og omvendt. Det betyr at du ofte kan drømme om de fantasier du selv går og dag drømmer om.

Norske kvinner er til daglig både pertentlig, høflig og veloppdragen. Men under den vakre fasaden er det en «Bitch» som er så kåt og våt og bare lengter etter å få pikk i seg raskest mulig.

Sånn er det ikke med menn, De er selg selv på godt og vondt, dessuten er det ingen hemmelighet at de fleste menn tenker på sex fra fire til åtte ganger i timen.

Norske kvinner er vakrest i verden. Ikke bare fordi de er norske, men fordi de er frigjorte, selvstendige kåte individer som vet hva de vil og går langt for å oppnå sine drømmer.

Å ha sex med flere fremmede tilfeldige menn på en gang, kalt «Cruising» er mer utbredt i Storbritannia enn de fleste andre land i Europa. Der finnes det egne parker for kvinner og menn som ønsker å møte andre likesinnede for felles glede og nytelse.

Det er like ulovlig der som i Norge å ha sex på offentlig sted. Derfor foregår dette ofte etter mørkets frambrudd. Dette er spesielt noe homofile benytter seg av.

Ut fra evolusjonspsykologiske vinkler kan man si at kvinner generelt er mer kritiske ovenfor seksuelle tilbud fra fremmede menn enn motsatt, fordi de har mer å risikere. Særlig i form av graviditet og en generell større risiko for egen helse.

Allikevel er det ingen hemmelighet at også norske kvinner har stor gled av å fantasere om å få seg en skikkelig omgang rå og gjerne brutal omgang med flere velvoksne menn en gang i blant.

Noen velger å gjøre drøm ti virkelighet, men for de aller fleste blir det med fantasien om flere dryppende lem på en gang.

Du har sannsynligvis bare et liv, du bør leve ut dine drømmer før det er for sent. Det er bedre å angre på det man gjorde enn å angre på alt du ikke fikk gjort.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.