18 år gamle Stella var lei alle mobberne som hakket på henne pga hennes frodige kropp. Hun la like godt ut bilde av seg selv i bikini. Nå har mange millioner sett bildet av henne og de fleste liker det de ser. 

– En helt vanlig søt og frodig ung kvinne satte foten ned og tok saken i egne hender. Det har gjort bilde og navnet hennes kjent over hele verden. Trist at det må så drastiske tiltak til før folk skjønner at det er normalt å se normal ut.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article15704380.ab

Hun ba mobberne om å holde kjeft og sa at de heller burde la henne være i fred, “slik ser jeg faktisk ut!” Skrev Stella på sin blogg og på sin Facebook profil.

Dessverre så er det nok enda mange som ser på frodige mennesker som spedalske. Stella er en modig og flott kvinne som er en av de som motbeviser dette.

Kropps-idealene har heldigvis endret seg noe de siste årene. Heldigvis har motebransjen tatt tak og anerkjente magasin som VOGUE, har i lengre tid akseptert “Plus Size” modeller og brukt fler av disse i sine nummer som selges i millioner av eksemplarer verden over.

Det blir selvsagt lagt merke til. Dessverre så har vi en lang vei og gå. Unge jenter på barneskolen er så opptatt av kropp at de ønsker å slanke seg, mange helt uten grunn.

Det er en svært farlig og skadelig trend.

Stella Boonshoft er selvsikker nok til å legge ut bilder av seg selv. Ære være henne for det, og måtte det gi andre jenter og gutter selvtillit nok til å være seg selv uansett hvor mye man veier.

– Stella er ikke opptatt av å bli kjent. I følge bloggen hennes er hun mest opp tatt av sang og har gått på skole for å lære seg å synge siden hun var 13 år. Stella ønsker en dag å stå på berømte Broadway.

– Hun skriver om kroppen sin på bloggen for å prøve å lære andre til å være stolt av den man er uansett hvordan man ser ut. Stella skriver også om at hun går til ernæringsfysiolog og til sin lege for å få hjelp til å passe på blodsukkeret sitt.

Selvsagt skal man være forsiktig med helsa og sørge for å leve sunt, spise sunt og trene regelmessig. Det er dog hver og en som skal passe på seg selv.

Ikke mobb andre for deres utseendet  pass heller på deg selv.

Gjør som Stella, vær fornøyd med deg selv uansett hvordan du ser ut.

Se Stellas blogg her

Vargas

Pin It on Pinterest