Slikk mann, slikk!

Det er ingen tvil i verden at menn som kan å bruke tunga på sin kvinne har et fortrinn få forunt. Kvinner setter menn som kan  jobben sin med tunga foran det meste. Kanskje bare slått av sjokolade. 90% av kvinner velger sjokolade foran sex. 

De fleste kvinner er litt sjenerte når det kommer til de mest intime delene av kroppen. Selv om du får verdens deiligste dame i bingen, vil hun være en smule bekymret hvorvidt du liker kroppen og ikke minst saftene hennes. Fortell henne hvor flott hun er. Verbal kommunikasjon og god tid er svært viktig når du er i ferd med å innta hennes edleste deler.

Sex er viktig i alle forhold, derfor er intim kontakt som oral sex viktig for begge. Allikevel er mannens innsats på dette punktet viktigere enn noe annet mht vellykket sex.

Greier han å slikke henne til orgasme så vil hun bli værende og leve med han i alle sine dage, satt litt på (tunge)spissen.

Kvinnekjønnet har alle mulige størrelser, farger, fasonger, noen er knytt sammen som en småpikemus, mens andre er omtrent som en kyssetrut som bare ønsker deg hjertelig velkommen.

Ikke vær redd for å vise deg selv og hele deg til din partner. Vellykket og god sex kommer ikke før begge tør å åpne seg, være fri for fordommer og hengi seg til sin elsker med hud og hår.

– En mann som gir av seg selv først og fremst er en god elsker, og om han lykkes kommer helt an på hvor mye innsats han legger i å nå kvinnens klimaks. Vi er alle forskjellig, derfor er det ingen selvfølge å finne nøkkelen til fullkommen orgasme. Det er viktig med god kommunikasjon uten sensur.

Mannen skal slikke til saftene renner, først da kan det hende hun velger sex før sjokoladen.

– Ta deg tid til å prate med henne, vær kjærlig og øm. Snakk henne «ned» igjen til du er trygg på at det siste hun tenker på er sex. En mann kan snu seg rundt og sovne som et barn etter en orgasme, mens en kvinne fra naturens side er utstyrt med et behov for å motta nærhet umiddelbart etter hun har kommet tilbake til de dødelige igjen.

Snart vil hun ha mer.

 

Foto: Flickr/david bessent

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.