Sliter du med telefonselgere til alle døgnets tider? Gjør noe med det!

Jobb må man ha i dagens samfunn, ellers blir det ikke penger til salt i grøten eller til å betale regninger, lån eller til den reisen du så lenge har gledet deg til.

Noen tar seg jobb som telefonselger og gjør det de får beskjed om av sjefen. Derfor kan de grådigste, mest umoralske og kyniske selskapene ha ansatte som fortsatt gjør som sjefen sier. Ringer deg akkurat når det passer som dårligst.

Utrolig irriterende, og direkte unødvendig.

– Noen liker å snakke med telefonselgere, da er jobben en lek for den som ringer og hyggelig for den som mottar samtalen. Men de aller fleste synes ikke noe om å få telefon fra diverse useriøse og seriøse bedrifter/ foretak med henvendelser både tidlig å sent, om å kjøpe ett eller annet.

Pretty Business Woman Working At Office Wearing Headset

Alle de som irriterer seg over å få slike oppringinger og henvendelser bør tenke over at det er faktisk en person som ringer for å gjøre en jobb. Derfor bør man prøve å besinne seg til tross for at man har mest lyst til å skjelle ut vedkommende.

Sperr heller dine telefon nr hos Brønnøysundregistrene, da skal samtlige firma i Norge som driver med blant annet telefonsalg få beskjed innen en måned om at ditt tlf nr er sperret for reklame og salg.

Dessverre så er det noen som unnskylder seg med at ditt nr var tilgjengelig i deres register, dette er en sannheten med visse modifikasjoner all den tid du vet at ditt nr er sperret.

– Da bør du selvsagt gi klar beskjed om dette er uakseptabelt, og at det firma som ringer deg midt i middagen, i din nitide jobb med å spinne fluer til sommerens fluefiske sesong, eller du er i ferd med å feie over nabokona i fint driv. Vil bli meldt til Forbrukerombudet.

Da kan det hende det blir en slutt på maset.

Uansett er det utrolig irriterende å få disse oppringningene du ikke er videre interessert i.

Her er en liste/side med diverse telefon nr som du kan legge inn sperre på i din telefon. Dette er telefonselgere og andre som ikke skjønner at det finnes lover og regler mot kjeltringstreker i dette landet.

Opplever du at det blir for ille med oppringninger så er et annet alternativ å gå til politianmeldelse.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.