Solbakken ferdig om det blir tap for Millwall?

Den norske treneren Ståle Solbakken som trener Wolverhampton på nivå to i England merker trøkket. Han har ikke klart å vinne med laget sitt på åtte kamper. Millwall kommer på besøk til kveldskamp på Molineux.

– Taper Wolves denne kampen også så kan det begynne å se stygt ut for 44 åringen. Klubbeier Steve Morgan var rødlett og forbanna når han forlot sitt sete på Molineux etter at Wolves dummet seg ut på hjemmebane mot Nottingham sist.

Mr. Morgan er ikke kjent for å sparke managere ofte, men alt har sin tid, og fotball er som kjent en meget resultat orientert idrett, managere lever av å vinne kamper og trofeer.

Ikke engang det er nok for noen klubbeiere. Les: Abramovich sparket Chelsea manager Roberto di Matteo enda han vant Champions League for noen få måneder siden.

Ståle Solbakken har foreløpig et ok forhold til utålmådige fans i Wolverhampton, men det skal ikke mange fler svake resultater til før buingen  blir kraftig hjemme som borte. Da blir det om ikke lenge igjen ille å være Ståle Solbakken.

– Engelske fans har hjerte for klubben sin, men det vil aldri bli som i FC Køln, der nordmannen måtte ha livvakter til og fra treningsfeltet. Allikevel vil Solbakken merke at Wolves fansen er blant mest ivrige og dermed forlange riktig innstilling og innsats av spillerne.

Uansett er resultatet viktigst, begynner ikke Wolverhampton å vinne kamper snart, vil Ståle Solbakken bli nødt til å melde seg til nærmeste NAV kontor før Jul.

Alle med hjertet for Wolves, og sympati for en norsk manager i England ønsker selvsagt at Solbakken skal lykkes, men da må det en stil endring til. Og ikke minst, Wolves må begynner å holde på en ledelse.

I 6 av 9 kamper denne sesongen har laget ledet, men tapt. Det er en elendig statistikk Solbakken og hans menn må endre allerede i neste kamp.

Millwall har ikke tapt på 9 kamper og ligger på en flott 6. plass før kampen mot ulvene.

Tror du Ståle Solbakken er riktig mann for Wolves?

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.