Solskjær klar for Aston Villa om få timer?

Verdens mest kjente nordmann heter sannsynligvis Ole Gunnar Solskjær. Selvsagt etter sin eventyr-karriere i Manchester United. Alt tyder på at 39 åringen fra Kristiansund tar over Birmingham-laget Aston Villa.

Setter du penger på det på forskjellige nettsteder, får du snart ikke penger igjen for innsatsen.

Nå starter etter all sannsynlighet en ny epoke i den sympatiske, populære og meget dyktige kristiansunderens liv. Den største utfordringen i den korte trener karrieren så langt.

– Skal han en dag ta over verdens mest kjente klubb en gang i framtiden, så kan det være smart å allerede begynne å øve. Legenden Sir Alex Ferguson har hatt en enorm betydning for Ole Gunnars suksess, og han har muligens en finger med i spillet også her.

– Jeg er helt sikker på at den aldrende adlede sjefen på Old Trafford ser for seg at det er «The Babyface Assassin,» som Ole ble kalt da han kom til England og så litt yngre ut enn han  egentlig var, som skal ta over manager stolen i framtiden.

Derfor er Aston Villa jobben perfekt i så måte.

Waving goodbye: Ole Gunnar Solskjaer's first professional club want him as their manager

Ole er «20 the Legend» på Old Trafford til evig tid. Foto: http://www.dailymail.co.uk

– Da får Ole Gunnar smaken på Premier League og alt det har å by på på godt og vondt. Det er uansett hvordan spiller karrieren har gått- noe helt annet å være manager og sjef for et lag. Det har Solskjær fått prøvd et år i Molde.

Med utelukkende suksess.

Det er derfor flere lag i Europa, og spesielt i England, der Solskjær fortsatt har et stort navn- som ønsker å knytte seg til den tidligere landslagsspilleren.

– Kristiansunderen er i skrivende stund på middag hos milliardær og Molde investor Kjell Inge Røkke. Han ble igjen hentet av privatfly på Kvernberget i «bailsund». Denne gang var det Aker som betalte turen.

– Hva som skjer i Asker hos Røkke vet vel bare de to herrene som har vært i avisspaltene siden 17. mai. Men det er mye som tyder på at det er sluttforhandlinger som pågår. Hvilken vei bør MFK ta etter at Ole Gunnar har dratt til England og Birmingham.

– Merkevaren Solskjær er verdt mange titalls millioner kroner. Han er som et lim for sponsorer, spillere, fans og alle andre som er involvert i Molde Fotballklubb og selvsagt for alle andre klubber som er ute etter kvalitet.

Alle som kjenner til Solskjærs karriere som spiller og trener vet at han er godt forberedt og krever kun det beste av seg selv og alle de rundt seg i en klubb.

Jeg tror Ole Gunnar Solskjær signerer for Aston Villa om få dager, og mener det er et klokt valg. Både av klubb og manager.

Hva mener du er det smarteste Solskjær kan gjøre i denne situasjonen?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.