Ole Gunnar Solskjær har vært klokkeklar på at han skulle bli værende i Molde etter at flere engelske klubber har prøvd å lokke Kristiansunderen tilbake til ball-øya. 

– Men når Aston Villas representanter kom i privat Jet, ble Ole Gunnar og kona Silje med tilbake til Birmingham, for å vise respekt. At Molde investor Kjell Inge Røkke velger å straffe klubben som ligger hans hjerte nærmest, ved å trekke all økonomisk bistand etter inneværende sesong- må stå for Røkkes egen regning.

Kjell Inge Røkke bruker å få det som han vil, og har gjort det så langt som eier og investor i MFK, ved å hente Ole Gunnar som trener/ manager. Det betyr selvsagt ikke at milliardæren bestemmer alle Solskjærs bevegelser og handlinger.

– Tvert i mot. Røkke må ta hensyn til at Ole Gunnar er et merkevare innen internasjonal fotball. Han er evig helt i Manchester United og har et av de mest respekterte navnene i britisk fotball.

Det er en selvfølge at andre klubber ønsker å bringe inn en kapasitet som Ole Gunnar Solskjær. Det bør Kjell Inge Røkke som tidligere klubbeier vite.

Om det er så lurt av 39 åringen å flørte med Aston Villa, som er en middels stor Premier League klubb- hvis han ikke er interessert i jobben er jeg ikke så sikker på.

Villa skal ha samtaler med flere alternative managere, og det er heller ikke sikkert Solskjær trekker det lengste strået når det kommer til stykke.

Foto: NRK.no

Har Ole Gunnar Solskjær fått en ripe i lakken etter dette? Jeg mener den ripen i så fall er syltynn, da det er naturlig for fotball ledere å snakke med andre klubber.

– Randy Lerner, en styrtriker amerikaner eier Birmingham klubben Aston Villa. Han sender ikke sitt eget fly for å hente inn alternative managere, så det er nok Ole Gunnar som er førstevalget som ny manager på «Villa Park».

Røkke er villsint og snurper igjen pengesekken. Men de som kjenner «20 The Legend», vet at han er mann for sine ord og stikker ikke fra avtaler sånn uten videre.

Røkke bør selvsagt ikke straffe MFK for at Solskjær dropper en trening fordi han ønsker å vise en Premier League klubb den respekt de fortjener når han blir bedt på besøk og til intervju.

Det er ifølge media hevet over en hver tvil at Kristiansunderen har en klausul i kontrakten sin, som gir grønt lys for å snakke med andre utenlandske klubber som er interessante nok.

Da er det logisk at han tar en prat med et såpass stort lag fra øverste divisjon i England.

Men Ole har en kontrakt som kun er på andre året av fire totalt, det ligger i kortene at han blir ut kontraktstiden.

Solskjær har tre barn som har blitt flyttet fra England for å etablere seg i hjembyen Kristiansund.

Jeg blir veldig overrasket om Ole Gunnar reiser tilbake til England nå for å ta over Villa.

Men det er i så fall lite Kjell Inge Røkke kan gjøre noe med.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvem er sjefen? Du eller bloggen din?

Føler du at du MÅ blogge hele tiden, og at du går glipp av det som skjer i bloggosfæren hvis...

Justin Bieber- fra fjortis til mann

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=unXL9qzVSzk&feature=related[/youtube] - Unge, vakre Justin er nå mann i alle ordets beste forstand. Allikevel er det svært mange nordmenn...

Lukk