Stjernene står i kø for å lage musikk etter 22. juli 2011

Rapperen «Flo Rida» er ute med albumet «Wild Ones» der låten «I Cry» er knyttet til hendelsene på Utøya. En terror som rystet en hel verden, og som vil bli markert over hele Norge 22. juli i år. 

– Alle husker selvsagts Maria Menas «Mitt lille land» skrevet av Ole Paus. En låt som hele Norge trykket til sitt bryst som trøstende toner da mange var berørt og en hel nasjon var i sorg, og i sjokk etter at Behring Brevik prøvde å ramme flest mulig.

Det har ikke vært noen større eksponering fra artister som velger å bruke sin musikk på å vise sin avsky og misnøye mot det terroristen prøvde å utrette med sin ondskap, sett i unntak av Lillebjørn Nilsens «Barn av regnbuen».

– Dette kom som et direkte resultat av at masse-drapsmannen patetiske og feilaktige melding om at nettopp den låten var destruktiv, farlig og hjerne vasket norske barn. Det norske folk svarte terroristen med å synge «Barn av regnbuen» i de fleste større byer i hele landet.

Jeg har ingen problemer med å innrømme at tårene triller fortsatt og at sorgen fortsatt sitter i kroppen etter den uvirkelige onde dagen for et år siden. Jeg vet at jeg ikke er alene…

– En unison besvarelse på at Breviks meninger ikke hører hjemme i det norske samfunnet, han skal stilles for retten, han skal stilles til taushet og hans skal stilles til rette for handlinger vi aldri ønsker å se på norsk jord igjen.

Vi skal fortsette å synge «Barn av regnbuen og dets like i mange generasjoner, og vi skal aldri glemme de som falt for terrorens galskap.

Derfor er det svært ønskelig at så mange norske stjerner som mulig, enten alene eller sammen med andre kommer med sine velformulerende ord og deilige toner som balsam for de som trenger det mest.

Dessverre er det all grunn til å tro at det er fortsatt svært mange som sliter med tanker, sorg og bunnløs fortvilelse fra etterlatte etter 22. juli 2011.

Rapperen «Flo Rida» er en dyktig musiker, men hans låt vil neppe være med å gjøre så mange norske hjerter varme.

I løpet av juli måned derimot,  og opp i mot et års markeringen for dagen da en hel verden satt i sjokk for hva som rammet Norge, vil det komme mange forskjellige låter.

Enda er det uklart om selveste Bruce «The Boss» Springsteen vil delta på et eller flere arrangement knyttet til et års markeringen.

– Uansett vil de låtene som kommer fra norske artister være en direkte trøst, som balsam i sjelen og et spark mot terroristen som forhåpentligvis skal sitte bak lås og slå til det ikke er mer ondskap igjen.

– Svært mange mennesker gruer veldig for et års markering da mange onde, sorgtunge og skremmende minner kommer tilbake. Media vil helt sikkert gjøre sitt for at dagen blir i ettertenksomhetens tid.

Har du en favorittartist som du skulle ønske ville lage en låt til trøst for alle de som lider av tapet av familie, venner eller kolleger etter 22. juli i fjor?

De døde skal aldri bli glemt. Aldri!

Ikke glem at vargas12.com er en blogg for alle, også de som sørger og trenger noen å snakke med. Ta kontakt via kommentarfeltet så tar vi kontakt med deg eller dere som vil dele tanker med noen som bryr seg.

Vargas12.com er her for deg enten du er gul, blå, brun eller sort. Kvinner og menn jenter og barn. Alle får den støtten de trenger uansett hvilket nasjonalitet man har.

Ta kontakt om 22. juli blir for vanskelig for deg.

 

 

Vargas

2 thoughts on “Stjernene står i kø for å lage musikk etter 22. juli 2011

 1. Det folk ser ut til å glemmer er at hvis Breivik blir dømt utilregnelig kan han gå til sak mot akkurat hvem han vil, siden 40 000 ++ sang MOT en syk mann som ikke kunne noe for det han gjorde, MED regjeringen, Eskil Pedersen og Jens Stoltenberg’s tillatelse.

  1. Stine, Breivik kan ikke gå til sak mot noen, uansett utfallet på rettssaken.
   Han vil råtne i kjelleren på Ila, kommer han ut vil han bli tatt av dage umiddelbart.

   Du har et merkelig syn på denne saken, bruk dagen i dag til å se hva som faktisk skjedde.
   Hadde du vært et oppegående menneske så hadde du tatt det innover deg og tørket tårer sammen
   med oss andre.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.