Magiske minutter i München. Tyskland går til pause med 4-0 ledelse og har tre viktige VM poeng i lomma. Sverige utligner hele 4 ganger mot en av verdens beste fotball-landslag.

Debutanten Sana gorde en kjmpetabbe, men Zlatan  gikk bort og la armen rundt en fortvilet Sana, og kom med noen oppmuntrende ord. Etter det var det bare Sverige.

De mest magiske 30 minutter i Sveriges fotballhistorie.

En bragd som aldri før har skjedd, og som ikke vil hende igjen for Sveriges del. Sist Tyskland ga fra seg en 4-0 ledelse var for 104 år siden.

Det som imponerte mest var at Sverige scoret sine mål mot vertsnasjonen på kun 31 minutter. Vi snakker altså om semifinalist i VM 2012 Tyskland på hjemmebane.

Tyskland leder fortsatt gruppe C med ti poeng på fire kamper, mens Sverige jager tre poeng bak.

Sverige marker sitt samhold med en slik opphenting og blir et lag som vil vise seg fram i Brasil VM i 2014. Selvsagt når Blå/Gult VM.