Ta på meg! Ta på meg nå, Ta på meg da!

Vi mennesker er jo flokk dyr og er avhengig av andre av vårt slag. Det er derfor vi liker å samles i flokk, vi bor sammen med andre av samme rase, og er aller helst sjeldent alene. 

– Vi er skapt for å være sammen, og det er naturlig for oss å bli fler. Vi formerer oss, vi elsker å være tett sammen med de vi har følelser for, vi elsker med hverandre, og å bli tatt på.

– Vår største erogene sone er som kjent huden vår, og det er noe av det fineste vi vet. At andre tar på oss. Å bli strøket på ryggen, klødd i nakken, eller bare det å få en klem er viktig fysisk kontakt vi er avhengig av hele livet.

Selvsagt er det ok å være alene, og ta på seg selv ved gitte situasjoner og til sin tid, men det kan ikke erstatte det å ha noen ved sin side i livet.

– For mange er det en gave å ha noen å kunne få ta på og bli tatt på av, både tidlig og sent, gjennom lys og mørke. For noen selve meningen med livet, å kunne dele det med andre. Det være seg barn, foreldre eller en partner.

En klem kan faktisk berge dagen for en som er nedfor og lei seg, husk det når du ser at noen sliter. Du kan gjøre en stor forskjell.

Et spedbarn dør innen kort tiden uten menneskelig kontakt.

Vi er til for hverandre, derfor bør vi alle bli flinkere til å ta på hverandre langt oftere.

– Nå mener jeg ikke at du skal kaste deg over alle venner å kjente for å få hudkontakt så snart du møter vedkommende, det kan fort bli kleint. Men det er faktisk noe i det å kunne gi noen en klem.

Spesielt til den som ser ut som om skulle trenge nettopp det.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.