Tapt kjærlighet- livets vanskeligste smerte?

Du har funnet ditt livs kjærlighet, som du er sikker på at du skal dele resten av livet med. 

Så blir det slutt…

– Livets vanskeligste utfordring og du har det vondt. Hva gjør livet verdt å leve nå? Det skulle bare være dere to. Det verste er å se din klippe, livets lys for deg i den fine tiden dere hadde sammen- sammen med en annen. Uutholdelig og vondt.

Du ser at de ler og har det fint, du gråter på grunn av den tapte kjærligheten.

Tårene har aldri vært så salte.

Hvorfor gikk du?

Ingen kan elske en annen uten å bli elsket tilbake, et forhold er basert på to hjerter og to  sjelers kjærlighet til hverandre. Enda hvor vanskelig det er så må du komme deg videre i livet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Wkr__1QltA[/youtube]

– Du ser på den tomme puten i sengen, lukten sitter fortsatt i, du kan kjenne din elskedes helt bestemte duft. Dere var ett. Du har aldri vært så forelsket, og du ville for alt i verden at forholdet skulle vare evig.

Du tenker på minnene, på de fantastiske turene, på din elskedes søsken, foreldre og besteforeldre som du var blitt så glad i, som var blitt din familie. Du sitter alene tilbake.

Hva skjedde? Hvorfor gikk du? Jeg savner deg så inderlig, og jeg elsker deg!

Du ser på den tomme stolen hvor din kjæreste brukte å sitte, der dere hadde så hyggelige stunder, de fine samtalene, de gode måltidene.

Minnene vil vare lenge, jeg tørker de salte tårene da jeg gråter over å ha mistet min elskede, min klippe og beste venn.

Jeg vil alltid elske deg.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.