Tatoveringer bør planlegges- ikke gjøres på impuls…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5KDL5W9Vr7M[/youtube]

Å utsmykke sin kropp med kroppsmaling er en eldgammel tradisjon og som fortsatt er svært populær verden over. Her hjemme og ellers i siviliserte land er tatoveringer veldig «in» i tiden. Motivene kan være så mangt. Slanger, sommerfugl eller et lite hjerte ved ankelen. 

Noen går veldig mye lengre og tatoverer sin elskedes navn over hele ryggen.

Det er selvsagt opp til hver og en hva man gjør med egen kropp, men de fleste ønsker å tatoveres seg for å fremheve en mening, et utsagn eller sin kjærlighet til noe eller noen.

Her er noen eksempler på godt og mindre godt arbeide, men allikevel uforståelige motiv som ser ut som er gjort på impuls.

HelOOOOOOOOOOO!

Rebelling Against Good Taste

Kid Looks Happy Now, But Wait Until He Sees the Tattoo

For «tatovøren» er hans arbeide viktig og han ønsker selvsagt å få kred for det han gjør. I disse tilfellene bør man kunne få pengene tilbake og vel så det. Det lar seg som kjent gjøres å få fjernet tatoveringer med laser. Men det er tid krevende, smertefullt og dyrt.

En av de kanskje største tabbene man kjenner til når det kommer til tatoveringer må være denne mannen. Simon Hart fra Manchester. Han er ihuga Manchester City fan. Lagets argeste konkurrent er selvsagt United fra samme by.

– Da de «røde djevlenes» største stjerne, Wayne Rooney var nær ved å signere for «Sky Blues» ville Mr. Hart være blant de første som hadde en flott tatovering av den nye signeringen til sitt kjære Manchester City. Problemet var at Mr. Rooney aldri signerte for de blå. Han ble værende i Manchester United.

Tabbe!

Tenk deg derfor meget godt om før du velger å smykke kroppen din med en eller flere tatoveringer.

Vargas

Kilde

http://ugliesttattoos.failblog.org/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.