Terroristen vil slippes fri eller få dødsstraff

 

Dag tre i retten blir ikke fullt så dramatisk som de to første, men masse-drapsmannen er mer irritert og virker langt mer utilpass med flere av aktor, statsadvokat Inga Bejer Enghs spørsmål. 

Anders Behring Breivik får spørsmål om hvordan han stiller seg til om Norge etter 22. juli legger om loven og innfører dødsstraff for forbrytelser lik den han selv er siktet for.

– Da svarer Breivik at 21 års fengsel er en patetisk straff, han burde vært frifunnet eller fått dødsstraff. «Jeg regnet med at det var små sjanser for å overleve bomben ved regjeringskvartalet, og jeg tvilte på om jeg kunne bli tatt i live på Utøya», fortsetter Breivik.

«Hadde jeg fryktet å dø, ville jeg aldri ha klart å gjennomføre 22. juli», sier Breivik i Oslo Tingrett.

– På rettens tredje dag virker også den tiltalte massemorderen langt mer utilpass på flere av aktors spørsmål. Han blir stilt til veggs, og får ikke rettens gang inn i det sporet som han selv ønsker. Breivik sier han vil svare på de vanskelige spørsmål senere.

«Det er flere celler i Norge, som planlegger nye aksjoner. Disse er i direkte tilknytting organisasjonen Knight Templars i London», sier Breivik videre.

PST har allerede sjekket disse påstandene som også var formulert i Breiviks «Manifest», og det er ingen grunn til å tro at det er hold i disse påstandene.

Sannsynligvis er det meste av det terroristen kommer med oppspinn, fantasi og påstander som skjer inne i Breiviks hode. Han mener at hele rettssaken ikke handler om Arbeiderpartiets ungdom, regjeringskvartalet eller han selv- han mener det handler om å berge Norge og Europa.

Så feil kan man altså ta. Saken handler faktisk om dette, for ikke å snakke om hva det gjorde med oss. Det norske folk den 22. juli og den vanskelige og sorgtunge tiden etterpå.

– Heldigvis viste Norge verden at vi er et folk med stort hjerte, vi viste omsorg for hverandre og styrke til å tåle sorgen, og vi tørket våre salte tårer og reiste oss etter at smerten lettet litt om litt.

En ondskapsfull, gal psykopat prøvde alene å endre Norge. Resultatet ble dessverre mange drepte, men de døde ikke forgjeves. Sammen er vi blidt et herdet folk som skal stå fjellstøtt til dommen avsies og vi igjen kan puste normalt.

Allikevel skal vi aldri glemme de som måtte dø for terrorens bombe, kuler og kaldblodige ondskap.

Vi lover å aldri glemme dere som gikk bort pga Anders Behring Breviks djevelske plan.

 

Vargas

 

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.918887-breivik-varnar-for-nya-angrepp

http://www.vl.no/samfunn/breivik-mener-kirken-burde-stotte-ham/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/aklagaren-fortsatter-med-breivik_7064221.svd

http://www.dn.se/nyheter/varlden/breivik-vill-bygga-europeiskt-al-qaida

4 thoughts on “Terroristen vil slippes fri eller få dødsstraff

 1. Jeg ser ikke noe galt i at så mange er redd for at det skal bli for mange muslimer her i landet. Det er jo ikke selve det muslim-menneske de er redde for, men deres skadelige tradisjoner og deres religion folk er redd for. Å kritisere Islam er ikke rasistisk betonet, men snarere en frustrasjon over vår bekymring for å miste noe av vår egen identitet.
  Det er vel ingen som tviler på at vi kommer til å få muslimer inn i styre og stell, men det behøver nødvendigvis ikke være så galt, men alle må forstå at det er religionen som skaper denne mistroen til muslimer, så hvis det blir forbudt og forkynne og utføre religiøse handlinger i det offentlige rom, så vil frykten for andre religioner opphøre og da vil gemyttene mot alle religioner roe seg ned, og man kan utnytte alle forstandige mennesker . uansett hva de tror på. Religion ville spille en mindre rolle, når det gjelder å forbedre samfunnet, og ikke som nå hvor religionen går foran og hemmer fornuften og er et hinder for rasjonell tenkning.
  I tidenes løp har vi blitt mer opplyst, og det er mye gammelt som vi har satt en strek over, og nå synes det som det ville være både klokt og fornuftig å sette en strek over Gud og hans vesen. Ihvertfall burde det være verdt en saklig debatt om hvilke konsekvenser det ville få for samfunnet.
  Når det oppstår konflikter noen steder så har jeg inntrykk av at myndighetene ikke er interessert i den virkelige årsaken til konflikten, selv om det går tydelig fram at det er religionen som er hovedårsaken. Det synes som om de ikke tør å gi religionen skylda, enten for at de selv er redd for helvete, eller at de er redd for massiv kritikk fra store deler av befolkningen.
  Vi er ikke redd for svenske innvandrere, og heller ikke tyske,(selv om de har gjort oss mye vondt), men vi er livredd for at noen skal ta fra oss barnetroen vår, og at vi skal miste en del av vår kristne kulturarv.
  Derfor er det ingen tvil om at denne fremmedfrykten skyldes religionen!.
  Det er fra religionen tradisjoner springer ut fra, og mange er grusomme, men selv om folk ser de er grusomme, så blir verdien i tradisjonen mer viktig enn grusomhetene,det vil si at selv grusomheter blir betraktet som en verdifull kulturarv.
  Mange steder er det satt opp høye murer mellom forskjellige religioner, og hvis det ikke blir gjort noe radikalt i Norge, så er det en stor risiko for at vi også får en mur i mellom østkant og vestkant her i Oslo!
  Det er mange eksempler på tradisjoner som ennå holdes i hevd,til tross for at de er grusomme og kom til for kanskje tusener av år siden. Alle kjenner vel til de muslimske tradisjoner som er sprunget ut av den islamske religionen, og som muslimene tviholder på, selv om de flytter til land der den er forbudt. Tradisjonen er så viktig for dem at den oppveier risikoen for lang fengselstraff, og kanskje miste omsorgen for sine barn, hvis de gjennomfører handlingen.
  Kristne tradisjoner har også sine svin på skogen,selv om de er bitt mer kultivert etter hvert.
  Nattverden er ett eksempel som fremdeles holdes i hevd, til tross for at det en handling som symboliserer kannibalisme!
  Man blir bedt om å spise kjøttet av et menneske og drikke menneskeblod!
  Menneskeofring var svært utbredt i den tid Bibelen ble skrevet, og kanskje det også på den tiden var vanlig at folk spiste hverandre?
  Og det ser ut som om den grusomme fortiden til kristendommen er noe de kristne helt har fortrengt.

  1. Hei Harald-

   Synes du har mange sterke meninger, jeg er ikke enig i mange av disse.
   Bortsett fra at det er ikke de muslimer som prøver å etablere seg i Norge man trenger å være reddest for.

   Det er nok mer det massive hatet mot vesten samt den iboende faenskapen ellers de muslimske høyre ekstreme
   man bør ha grunn til å frykte.

   Du tar 100% feil i at nattverden symboliserer kannibalisme, det er SYMBOLET på Jesu legeme og Jesu blod som
   er selve nattverdens hovedbudskap. Et av de viktigste i vår kristne tro.

   Takk for din kommentar!

   Vargas

 2. Jeg er DYPT UENIG med deg Harald og takk for fin kommentar fra deg Vargas!!! Jeg syns det er dypt tragisk at vår kristne kulturarv holder på å gå i oppløsning og at det innføres stadig mer religionsnøytralitet. Det er direkte respektløst overfor våre forfedre å legge fra oss vår identitet og kulturarv på den måten!!! Vi er blitt nødt til å tvinges til å bli religionsnøytrale litt overalt med religionsnøytrale byer (Drammen) og kirker pga at vi er blitt så multikulturelle!!! Hørte t.o.m. om to fra British Airways som fikk sparken fordi de gikk med kors rundt halsen. Det er sinnsykt stor forskell på å gå med et lite kors rundt halsen eller burka/ hijab!!!
  DERFOR: Vi betaler en VELDIG DYR PRIS for vårt mulikulturelle samfunn fordi vi er blitt nødt til å legge fra oss våre EGNE tradisjoner og kultur. Det gjør at vi mister vår EGEN identitet, og da mister vi også oss selv, den kultur og tradisjon våre forfedre har bygd gjennom mange mange generasjoner!!! Skylder vi ikke det minste å vise våre forfedre såppas respekt at vi tar vare på vår EGEN kultur og egenart som de bygde for oss?? T.o.m. gravsteder vil de ha livssynsnøytrale. Er vi virkelig så respektløse???
  Våre politikere er ekstremt naive og respektløse syns jeg. Men mest respektløs er jo Humanetisk forbund syns jeg!!!
  Syns mye av de kristne tankene er gått tapt i vårt samfunn også jeg, det med nestekjærlighet og tilgivelse. De lot jo t.o.m. å sende noe angående hvorfor vi feirer påska på TV… Sikkert fordi det kan ‘støte’ noen å høre om Jesus det da eller?? Verdens snilleste mann som ga sitt liv for alle oss og forkynte om det gode budskap. Hva er så skadelig å høre om han da???
  Vennlig hilsen Liv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.