Norges ski-prinsesse, VM vinner i Holmenkollen på 30 km i 2011, og en av verdens beste skiløpere, Therese Johaug kommer nå med eget design. I første omgang kun med kvalitets-hansker.  

Den sprudlende blondina fra Dalsbygda har planer om å gjøre mer enn bare hansker, men er svært fornøyd med å få sitt eget navn på ski-hansker av ypperste kvalitet.

Nordmenn er ikke bare født med ski på bena, de er også best på å hylle sine helter, de som viser konkurrentene vinterveien.

– Derfor har hun vært med på å utvikle sin egen kolleksjon av ski-hansker som nå blir lansert. I første omgang lanserer Johaug fire racingmodeller, disse er laget i samarbeid med Panorama Design, Therese og Small Nordic AS.

– Bjørn Dæhlie var raskt ute med sitt utstyrs-merke når han la skiene på hylla, det har blitt til millionbutikk. Therese har selvsagt alle forutsetninger til å lykkes på samme måte, siden hun starter å bruke og markedsføre sitt produkt som en av de beste innen skisporten.

24 åringen vant like godt løp under under den nasjonale åpningshelgen på Beitostølen.

Marit Bjørgen (32), selveste ski-dronninga- og polske Justyna Kowalczyk (29) skal få kjørt seg skikkelig denne sesongen om de skal klare å tukte Durasell-kaninen fra IL Nansen.

De viktige konkurransene står i kø denne vinteren.

World Cup sammenlagt er alltid viktig. Så er det den berømte Tour de Ski i desember. Før det hele skal avsluttes med VM i Val di Fiemme i Italia fra 20. februar til 3. mars 2013.

Therese Johaug kan ta over troene etter Marit denne sesongen, så god er hun faktisk. Med eller uten “Johaug- hansker”.

Vargas

Pin It on Pinterest