Tippekampen- Wolves- Nottingham Forest, en klassiker

Du som er glad i fotball generelt, og kanskje engelsk fotball spesielt husker selvsagt de gode gamle Tippekampene på NRK. Den gang det fantes bare NRK.

– Engelske kamper med smekkfulle tribuner med energisk og ellevilt publikum som var villig til å gjøre hva som helst for at laget sitt vant. Det skrek med den stemmen som var tilgjengelig.

Spillere som hadde kjærlighet for laget de spilte på, jo det er sant de hadde det- og managere som var villig til å gjøre det meste for laget sitt.

Fotball er verdens største idrett, som får milliarder av mennesker til å følge laget i sitt hjerte livet ut.

– Den gang det var legender på benken, på laget og fansen både i England, Norge og i Europa forøvrig fant et lag å elske. Noen valgte Leeds, andre Tottenham, noen kanskje Liverpool fordi de var alltid gode. De hadde jo Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Alan Hansen og Ray Clemence blant mange andre stjerner.

Eller kanskje Queens Park Rangers for den del, det var mange å velge i.

Det var lett å like de beste, da som nå.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5nuLGgcI8b8[/youtube]

Jeg valgte Wolverhampton Wanderers, noen jeg kjenner valgte Nottingham Forest.

Lørdag 24. november spiller de to tidligere gigantene seg i mellom igjen. Akkurat som i storhetstiden i Tippekampens glansdager.

– Fotball er ikke viktig med tanke på hva som skjer rundt om i verden, men la det være viktig nok til å se en gammel klassiker sammen med gode venner når du først får en anledning.

Tippekampen er like mye historie som legenden Brian Clough.

Wolves- Nottingham kan du se på TV2 Sport 24.11.12 kl 1600.

 

Vargas

4 thoughts on “Tippekampen- Wolves- Nottingham Forest, en klassiker

 1. Hei!
  Jeg sitter nå å ser på kampen, og jeg er skuffet. Wolves er langt unna det nivået jeg hadde håpet på.
  Det spørs om Solbakken får fortsette lenge til. En ting er resultatene, men når spillet er på det nivået som det ligger på nå, er det lite håp.

  1. Hei Per

   Jeg er ikke helt enig fordi denne kampen har de faktisk vært bra. Mange av de kampene jeg har sett denne sesongen har vært langt verre. I dag har de jo både skapt sjanser og scoret mål.

   Mot Burnley borte skapte de ikke en eneste sjanse. Dette blir bra det. Må gi Solbakken arbeidsro og en mulighet til å skape et lag. Husk at Wolves har penger som kan brukes i Januar. Det er en lang sesong, og vi vil vinne kamper både borte og hjemme. Det kan begynne i dag;)

   Hyggelig å høre i fra deg Per!

   Vargas

 2. Hei!
  Hvis forventningene ikke er større til Wolves, enn at det som ble servert i går blir karakterisert som god fotball, er vi på ville veier.
  Wolves har flere meget gode enkeltspillere og det er de som skaper sjansene.
  Som lagmaskin var det et dystert syn. Jeg snakket i går med flere «fotballeksperter« som hadde sett kampen , og de sa et laget er blitt et typisk Solbakken-lag.Og det er ikke positivt ment.
  Men jeg håper du har rett, at laget forsterkes ytterlige og at vi spille i PL neste sesong. Men jeg tviler sterkt på det, jeg tror etterhvert nå at Solbakken heller ikke er rett mann.
  Var ikke dette den 8. kampen på rad uten seier?

  1. Hvis man ser på de utfordringer Solbakken hadde da han kom, med de beste spillerne på vei bort. Jeg er fortsatt sikker på at Ståle er rett mann for jobben på Molineux.

   Han må få tid. Trist å se hvordan de faller sammen i 2. omgang, men positivt at Siggi endelig fikk en scoring.

   Med seier mot Millwall på tirsdag så vil det snu sakte, men sikkert.

   Takk for din Kommentar Per.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.