Tone Damli gravid?

Tidligere Idol deltager, nå snart meget aktuell som Idol-dommer Tone Damli er en meget omtalt vakker kvinne. Fotomodellen, artisten og sangkonkurranse-dommeren er gjenstand for spekulasjoner i media.

– Nå har også spillselskapet NordicBet kastet seg inn i kjendis Norges innerste sirkler med å sette opp spill på om Tone blir gravid i løpet av 2013. Den sexy Sogndals jenta er som kjent sammen med skuespiller Axel Hennie.

– Tone og Axel er Norges største kjendispar og har vært det mest omtalte paret i den kulørte ukepresse siden de ble sammen. Nå vil nettselskaper tjene penger ved å sette opp spillalternativer for kunder som vil sette penger på parets private hendelser.

– I følge Lotteri- og stiftelses-tilsynet og norsk lov, er denne form for gambling forbudt å sette opp som alternativt spill. En lov det er nesten umulig å håndheve via Internett da serverne til slike nettsteder aldri er på norsk jord.

Tone Damli er en meget aktiv vakker dame.

– Hun skal synge for Sverige i Melodifestivalen og i tillegg ha en hektisk vinter som Idol-dommer. Alt tyder på at unge Damli ikke har tid til å en gang tenke på familieforøkelse med det første.

Hva synes du om at nettspill-selskap legger ut spill på kjendisers privatliv? Er det et billig PR stunt, eller spekulativ og umoralsk?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.