Både videoen og låta er ok, men ikke mer enn det heller. Jeg mener bestemt at Tone har levert langt bedre låter tidligere.  Hun er nok fortsatt best kjent som «IDOL- Tone», nå senere  kjent som Grand Prix -Tone og dama til Axel Henie. 

Hun er både sexy, selvsikker og mer lett kledd en noen gang. En diger falsk tatovering noe malplassert på venstre side av magen burde hun ha droppet etter min mening. 

Tone har hatt suksess etter 2. plassen i IDOL i 2005. Hun har etter det gjort svært mange opptredener. Utelukket med positivt resultat.

bloggen sin forteller Tone at hun er fornøyd med videoen og med livet for øvrig for tiden. Mye hår og mye lår, men det er godt å ikke være blyg, sier Tone på bloggen.

Hun har vel aldri vært kjent for å være nettopp det, vakre Tone.

 For kort tid siden ble Unge Damli ute i media og fortalte at hun ønsket seg barn, men ikke når dette passet inn i et hektisk liv som artist.

Tone legger ikke skjul på at det spilles på sex i den nye videoen. Det skulle vel strengt tatt bare mangle at det endelig kom en musikkvideo fra Norges mest sexy artist. Hun har utseendet så til de grader med seg, at det ville neste være dumt å la være.

Det er ingen hemmelighet at Damli tjener gode penger som artist, men hun tjener også veldig bra på diverse spillejobber, og ikke minst reklameoppdrag.

Jeg synes det er flott at det er mulig å gjøre suksess på hjemmebane, og Tone Damli har vært med lenge i gamet til tross for å være bare 23 år. Hun fortjener all mulig suksess, både privat og som artist.

– Flere musikk eksperter sammenligner Norges deiligste artist med verdensstjernen Rihanna ved flere anledninger etter videoen ble sluppet, det gjorde vargas12.com allerede i mars i fjor. Tone Damli kom som et frist pust inn i manges hjerter da hun sjarmerte alle med sin flotte stemme som 16 åring i IDOL. Hun kom da på 2. plass, bare slått av Jorun Stiansen.

Nå er Tone i ferd med å etablere seg som en av de største artistene i Norge.

USA neste?

Jeg heier på Tone!

Vargas

Tags: Tone Damli, USA

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Positive tanker kan være avgjørende for hvordan livet ditt leves

Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneske hjernen er et fantastisk instrument med enorm...

José Mourinho tilbake til England?

I følge både spansk og britisk presse er det helt klart at "The Special one" vil forlate Christiano Ronaldo og...

Lukk