TV2 har laget et mesterlig stykke TV med mange av våre kjæreste artister som får sine egne verk framført av nære og kjære kollegaer. «Hver gang vi møtes» er et lite stykke norsk musikk historie som vi TV seere må tørke tårer av, sammen med hver artist som blir tolket. 

– Deltagerne  skal bo sammen i åtte dager og hylle hverandre ved å covre hverandres største hits. Alle har et eller flere forhold til de etablerte artistene. Derfor er det all grunn til å følge med for å se sine helter bli hedret av folk som vet hva det betyr og kreves å være artist i Norge.

 

 

«Hver gang vi møtes» deltagerne Foto: TV2.no

 Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Vinni og Øystein Dolmen fra Knudsen og Ludvigsen er blant Norges mest kjente og kjære artister.

Hvert program utspiller seg over én dag og er viet én artist. Det er dagens hovedperson som bestemmer programmet for dagen, og legger opp til aktiviteter på formiddag og ettermiddag.

Musikk er viktig for mange. TV2 er meget dyktige, og har lang erfaring med å produsere musikk program etter utallige runder med «IDOL, X- faktor, The Voice og norske talenter.

Allikevel er «Hver gang vi møtes» et helt annet konsept.

Her er det allerede kjente artister som får sine skatter opp og fram i lyset, framført av mennesker som er i samme bransje.

Slikt blir det god underholdning av, det er bare å sette seg tilbake å nyte god underholdning. Ha servietten klar…

«Hver gang vi møtes» kan du se på TV2 kl 20:00 på lørdager.

 

Vargas

 

TV2.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber hyllet Michael Jackson- nå i Frankrike

Det har blitt en vane etter at King of Pop, Michael Jackson døde i 2009, at han blir hyllet av...

VIDEO- Sveriges mest irriterende menneske er en blogger

En ung svensk blogger, Hanna Widerstedt legger sinnene i kok i Sverige, like fort som hun legger ut nye videoer...

Lukk