Ultimate gaven i utdrikningslaget, eller til svigermor…

I Dubai ligger fantastiske Ferrari World Abu Dhabi Center. Her kan de som har penger nok få være med i en berg og dalbane i en hastighet på 240 km/t. Det hadde vært en tur for utdrikningslaget det. 

Hadde du fått med svigermor på en slik tur ville du sannsynligvis vært kvitt ho for godt.

– 4,8 G er kraftige saker, og du ville ha følt hvordan det er å kjøre i et Fomel1 race. 52 meter over bakken. Adrenalinet ville ha herjet med kroppen din, og du ville ha angret på den siste pølsa du spiste nettopp.

– Som du sikker forstår så må du spennes godt fast i verdens raskeste berg og dalbane. Eller Roller Coaster som det heter på ordentlig. Briller er også helt nødvendig på en slik reise. Du kan jo selv tenke deg hvordan det er å få en flue på øye i 240 km/t.

Prisen er satt til CA 550 NOK pr pers omregnet fra arabiske Dihram. Mulig svigermor hadde satt langt større pris på en kamel-tur i stedet.

Her er man jo midt i Sheike land, og man skal ikke se bort i fra at man kan gå rett på «Ben Redikk Fyfasan», han fra Flåklypa du vet.

– En reise til Dubai var for de rikeste av de rike for bare få år siden. Nå er verden et langt mindre sted og en slik reise er ikke uvanlig. Faktisk bor og jobber det tusenvis av nordmenn i Dubai, et av de vakreste stedene i verden.

 

Det er bare å begynne å spare!

 

Kilde: FerrariWoldabihdabi.com

Vargas

2 thoughts on “Ultimate gaven i utdrikningslaget, eller til svigermor…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.