Var du en av mange tusen som ikke fikk Justin Bieber billetter? SE HER!

VARGAS12.COM GIR BORT TO BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER 17. APRIL 2013!! DETTE ER BILLETTER SOM IKKE ER SPONSET AV ARRANGØR, MEN SOM ER KJØPT INN FOR AT DU SKAL FÅ MULIGHETEN TIL Å SE DITT STORE IDOL!!

Vargas12.com har siden i fjor lovet bort billetter til Justin Biebers konserter, og nå kommer det du ikke trodde var mulig. Gratis billetter til Justin Bieber konsert?! Ja, du hørte riktig!

PS: Billettene ble levert til de som fortjente det i form av vargas12.com konkurransen som ble avsluttet 20. juli. Det er dessverre ikke fler enn de to billettene vi har å gi bort.

Er du en ekte «Belieber» så vet du hva du har å gjøre.

– Sannsynligvis er det få av dere «Beliebers» som har hørt om vargas12.com. Men noen av dere har allerede kommentert, og de som har gjort det er selvsagt med i trekningen av gratis billetter og trenger ikke skrive nye kommentarer i dette innlegget.

JUSTIN BIEBER  – ALLEREDE EN AV DE STØRSTE 

– Det nye albumet «Believe» er oppfølgeren til Justin`s julealbum «Under The Mistletoe» og filmmusikken til «Never Say Never» (forøvrig den mestselgende konsertfilmen i amerikansk historie) og dermed hans tredje førsteplassdebut på Soundscans salgslister i løpet av 18 måneder – noe som gjør han til historiens første soloartist som har tre førsteplasser på Billboard-lista før han rundet 18 år.

– Justin har dominert både populærkultur og sosiale medier de siste to årene. Han har over 44 millioner Facebook-fans, 25 millioner følgere på twitter og ufattelige 2,9 milliarder YouTube-visninger, noe som gjør han til tidenes mest populære YouTube-artist.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-FVihIlU2g[/youtube]

-Med over 15 millioner solgte album i tillegg, ble Bieber i 2012 ikke overraskende kåret til den tredje mektigste kjendisen i verden av finansmagasinet Forbes. «Believe» blir Justin Biebers andre verdensturne – og inkluderer hans første fullverdige konsert på norsk jord.

Justin Bieber kan komme til å tjene sin første milliard innen årets utløp. Vet du hvordan en milliard ser ut? 1.000.000.000 . Det er fryktelig mye penger.

Taket i Telenor Arena kommer til å løftes to kvelder etter hverandre da Justin og hans dansere kommer med et fantastisk sceneshow til norske «Beliebers» i april neste år.

Der kan DU være…

BILLETTENE

Det er altså to forskjellige vinnere som blir trukket til siste konsert dag 17. april. Billett-plassene er på følgende steder på Telenor Arena:

Billett 1 TRIBUNE FELT G – TRIBUNE, Rad 12, Plass(er) 12 (sitteplass)

Billett 2 TRIBUNE FELT K – TRIBUNE, Rad 8, Plass(er) 51 (sitteplass)

– Husk at barn under 13 år kun kommer inn i følge med foresatte. Dette er arrangørens ansvar og knyttet til sikkerhet. Det er selvsagt beklagelig, men med så mange unge mennesker på en konsert, så er sikkerheten svært viktig, så det respekterer vi.

Derfor må de som ønsker billetter av vargas12.com være fylt 13. år innen 17. april neste år. Sånn er dessverre bestemmelsene fra arrangør, og vi har to adskilte plassbilletter.

Fra disse byene går det direkte busser til Telenor Arena og Justin Bieber konserter både 16. og 17. april.

Arendal
Lillehammer
Skien
Hamar
Elverum
Gjøvik
Kongsberg
Larvik
Tønsberg
Fredrikstad
Kongsvinger
Hønefoss
Hokksund
Lilletrøm
Drammen
Elverum
Drøbak
Ski,
Sandefjord
Halden
Vikersund
Moss

For at du skal være en av de to heldige som får gratis billett, så er det viktig at du leser dette, og gjør dette helt riktig. Du skal komme med gode argumenter, helst noe annet enn at du er ekte «Belieber», for det vet vi allerede.

– Det er viktig at kommentaren er riktig skrevet, og den bør ikke begynne med «Jeg», men med «Hei». Det kalles normal oppførsel. Alle innlegg som begynner med «Jeg» vil ikke bli tatt med i trekningen.

– En kommentar pr deltager, det hjelper garantert ikke å sende flere, heller tvert i mot. Husk at det er mange som ønsker billetter. For at vi skal velge akkurat deg så må den skille seg ut i fra mengden, og det anbefales at du kladder først, da skrivefeil ikke aksepteres.

Det er kun 279 dager igjen til 17. april…

De som vinner blir kontaktet på mail, og så pr telefon etter det. Dette skjer fredag 20. juli, slik at så mange som mulig skal kunne få delta i trekningen.

– Vargas12.com beklager på det sterkeste at det er svært mange skuffede «Beliebers» der ute, og hadde det vært mulig, ville vi gitt bort billetter til alle som ønsket å få, dessverre må det kun bli to heldige vinnere denne gang.

Lykke til!

Billettene ble levert til de som fortjente det i form av vargas12.com konkurransen som ble avsluttet 20. juli. Det er dessverre ikke fler enn de to billettene vi har å gi bort.

Vargas

 

 

79 thoughts on “Var du en av mange tusen som ikke fikk Justin Bieber billetter? SE HER!

 1. Hei. Dette er en kjempe fin mulighet for oss som ikke fikk mulighet til å få tak i bilett, så dette setter vi utrolig stor pris på. Jeg for min del ønsker ikke å vinne for at jeg føler jeg fortjener den noe særlig mer enn alle de andre som ønsker å vinne. Jeg har lyst til å vinne for å glede noen andre. Bestevenninna mi og jeg ble skilt fra hverandre for 5 år siden. Vi har holdt kontakten hele veien og har møttes ett par ganger. Med tanke på at vi bor 15 timer med bil unna hverandre har det seg at vi får ikke møtt hverandre så ofte. Derfor ville dette vært en gyllen mulighet for meg å glede min kjære bestevennine gjennom konsert, for jeg vet hvor mye hun ønsker seg det her, og hvor mye hun elsker Justin Bieber. Det her kommer til å bli minne for livet for henne. Virkelig!! Jeg krysser fingerer og alt som kan krysser. Vær så snill, la meg få glede min bestevenninnes hjerte, for jeg setter så utrolig pris på henne, og er så uendelig glad i henne. Tusen hjertelig takk. 🙂

 2. Hei 🙂 Dette tror jeg de fleste som ikke fikk billetter setter pris på! Og det samme gjør jeg. Jeg fortjener ikke billetten mer enn noen andre gjør, men jeg hadde blitt så uendelig glad at det ikke kan beskrives. Selv jeg elsker Justin Bieber, men er villig til å gi billetten til vennina mi, om jeg vinner. Hun har vært nedfor så utrolig lenge, hun har vært veldig syk og har ikke hatt det noe bra i det siste. Og jeg vil veldig gjerne gi hun den overaskelsen hun ønsker seg høyest her i verden, og jeg vil hun skal smile som hun aldri har gjort før. Derfor ønsker jeg denne billetten, for å gjøre noen andre glad. Klem.

 3. Hei! Vil bare starte med at jeg syns det er kjempekult at dere deler ut gratis billetter!
  Jeg har egentlig ikke noen kjempebra argumenter om hvorfor akkurat jeg og venninna mi burde få disse billettene, men det hadde blitt en «dream come true», å dra på en Justin Bieber konsert er noe vi har satt opp på «before i die» «listen» vår! Det hadde bare hvert så utrolig kult! 🙂 Håper jeg vinner så jeg kan overaske venninna mi med billett! 😀

 4. Hei! Jeg selv skal på konsert med to andre jenter. Vi har golden. Men en god venn av oss, har ikke billett. Plassen er jo da dessverre ikke det samme, men gleden av og glede henne med billetten, ville vært en super herlig følelse! Broren hennes, som starter på 2vgs har billett og skal dra på konserten. Hun fikk ikke lov til og bruke konfirmasjonspengene på billett, fordi hun må spare til større ting som førerkort og bil. Jeg synes veldig synd på henne, fordi det var noe hun virkelig ville! Hun er kristen, og ber hver kveld om og få vinne billeter. Håper på det beste, never say never 🙂

 5. Hei 🙂
  Jeg er en stoor Beliber !
  Det er utrolig snilt og gi bort biletter og en mulighet for oss som ikke fikk tak i denne gangen!
  Jeg har aldrig vært på en konsert i hele mitt liv og Justin bieber er mitt store idol.
  Så bare og få sett han litt og hørt han synge hadde vært en fantastisk opplevelse og et minne for livet.
  Jeg har ikke noen grunn for at jeg fortjener disse bilettene mer enn andre gjør,
  men disse bilettene hadde betydd så utrorlig mye for meg !

 6. Hei! Jeg er en supermamma, som idag har skuffet mine to døtre ved ikke å kunne trylle meg gjennom køen på billettservice….;) ….saken er også den at begge har venninner som skal på konserten og derfor må lide helt fram til april i visshet om at «alle» andre får se helten Justin….æsj altså….har vært skikkelig lei meg for de i hele dag og unner de så veldig billetter. Nå er saken den at kun en av de kan dra alene på konsert, men sånn er livet…..bedre en enn ingen…håper min datter kan være en av de heldige vinnerene her

  med vennlig hilsen Linda

  1. Hei Linda

   Vet om svært mange skuffede ungdommer rundt om i landet nå ja. Dessverre så blir det sånn når JB er så populær blant så mange.

   Takk for din kommentar

   Vargas

 7. Hei! ,vi er to jenter på 13 og 14 år som absolutt elsker justin bieber. Justin bieber har forandret livene våre. Bare den måten sangene hans kan få deg til og smile igjenn når du er lei deg, tekstene er veldig sterke og kan få deg til og gråte og le og beskriver så mye. Jeg og vennina kan sitte og høre på justin bieber i timesvis uten å bli lei! Vi har også vert fan helt siden han begynnte å legge ut sanger på Youtube! Husker når han kom ut med sangen «love me» vi ble helt gal etter den.Og nylig døde hesten til vennina mi.Den betydde utrolig mye for henne hun hadde den i 4 år.De hadde nettop gjenn vunnet en stor tittel og hun ble kastet av hesten og Fikk ryggskader.Og når hun endelig hadde kommet seg på hesteryggen igjenn startet de med sprangridning og så fikk de den verste besjeden som kunne komme at hesten skulle avlives. Sangene til justin har hjulpet henne mellom sorgen over hesten og også da mamman og pappan kranglet hun hadde en skikkelig Vanskelig tid å gråt mye det ble enda verre når hesten måtte avlives da hadde hun ingenting å betro seg til utenatt musikken. Musikken har virkelig hjulpet henne gjennom alt! og jeg elsker sangene hans jeg også Han er så omtenksom kjekk og bryr seg om andre som foreksempel sangen «pray» den er virkelig fin og har sterk tekst Jeg er en «musiker» selv å justin er idolet mitt, jeg synger og spiller gitar. Det hadde vert virkelig e»a dream comming true» opplevelse Jeg synes virkelig hun fortjener denne opplevelsen med meg.

 8. Hei:-) Jeg lovte min kjære stesøster at jeg skulle kjøpe billetter til justin konserten, men var så heldig som resten av de som har skrevet her:-( Alle burde få se sitt store barndoms/ungdomsidol, noe ikke jeg fikk da godeste spice girls kom til norge. Derfor hvis jeg vinner billetten skal jeg gi den til stesøsteren min. En skikkelig god jente som fortjener den. Hun trenger en oppmuntring etter mye kaos i livet og å få se sitt store idol ville vært nettopp dette. Jeg er en person som holder det jeg lover og å se ansiktet hennes når jeg kom hjem i dag fra jobb var hjerteskjærende:-( så jeg håper dere kunne hjulpet meg, så jeg kan gi fru bieber (som hun liker å si) den beste overraskelsen:-) Det hadde betydd veldig mye for meg.

 9. Hei Vargas.
  Jeg ønsker først å takke for at dere gjør det mulig for noen av oss som ikke fikk kjøpt billetter å få billetter til konserten på andre måter. Dere gir meg, og sikkert mange andre unge jenter og gutter, håp om at vi fortsatt kan se Justin Bieber, vårt store idol, i virkeligheten.

  Jeg lever som mange etter mottoet: Never say never. I det tilfelle jeg er i nå, uten billett og med lite håp om å få se Justin på Telenor Arena, er dette mottoet veldig viktig for meg! Jeg tror ikke jeg kan gi dere noe annet godt argument enn at om dere gir meg en billett vil dere lyse opp hverdagen min! Dette ville blitt en stor opplevelse for meg som ville gitt gode minner.Det ville samtidig gitt meg noe stor å se fram til når jeg igjen skal begynne på skolen til høsten, noe som kan være ganske tøft til tider. Spesielt skremmende vil det bli nå som jeg skal gå på videregående, og jeg trenger virkelig noe å se fram til.

  I dette øyeblikket da jeg skriver dette, hører jeg på Justin sin sang “Be alright” fra Believe. Jeg håper virkelig, som Justin synger, at alt kommer til å bli bra og ordne seg. Jeg har troen, akkurat slik Justin forteller oss at vi skal ha i sangen “Believe”.

  Jeg håper der finner to verdige personer som fortjener å få billettene, og jeg håper at en av dem kan være meg.
  Mvh Malin

 10. Hei 🙂 jeg ønsker meg disse billettene svært mye, og jeg sier ikke at jeg fortjener dette mer enn de andre. Men det vil bety så utrolig mye for meg om det var jeg som vant disse billettene. Fordi da får jeg gledet min aller bestevennine som er i utlandet og ikke fikk kjøpt billetter fordi hun da ikke hadde mulighet. Jeg fikk heller ikke kjøpt billetter, fordi sidene var nede. Dette er altså en drøm som ville gå i oppfyllelse, både for meg og en vennine. Noe det vil for andre fans også. Jeg har egentlig aldri hell å lykke i sånne ting som dette. Konkurranser er ikke noe jeg har spesielt hell og lykke i og jeg vil aldri tro at dere plukker ut akkurat meg. Men må vell gjøre alt for å få se sitt idol. Da er det verdt å prøve. Det er utrolig flott gjort at dere gjør dette ! 🙂

  Mvh Jeanette

 11. Heei! Jeg er en jente på 10 år, og min drøm er…. Det ser dere jo.
  Men tørr ikke og dra alene om dere kunne ha fiksa til mammaen min også hvis jeg vant, Det hadde vært det aller beste jeg kunne ha fått i hele mitt liv, Bestevenninna miiiin<3 hun har bare sååå lyst at jeg skal dra dit hun drømmer om at jeg skal det men hun vil jo det også selv, Jeg er en stooor Belibers<3 JB er den beste guttn I hele UNNIVERSET man kunne ikke fått en bedre gutt en han<3 Jb Love you
  KlemZ Andrea.

 12. Hei! Jeg ønsker virkelig å vinne fordi dette er en av de få sjansene jeg har for å få se mitt største idol. Siden jeg ikke har verdens beste råd, fikk jeg ikke sjansen til å kjøpe billett. Sangene til Justin har hjulpet meg gjennom mange vanskelige tider også. Det ville vært en drøm å få se han live!

 13. Hei…
  Jeg hadde et ønske å få tak i billetter til min datter…. Å få gå på konserten er hennes store drøm, å hadde betydd utrolig mye.. Har stått opp kl 7.00 i to dager nå for å prøve å komme meg inn, i går var de utsolgt og i dag ble alt koblet ut da jeg kom inn. Det å overraske henne med disse billettene hadde varmet et mors hjerte:)

 14. Heei! Jeg er en jente på 10 år, og min drøm er…. Det ser dere jo.
  Men tørr ikke og dra alene om dere kunne ha fiksa til mammaen min også hvis jeg vant, Det hadde vært det aller beste jeg kunne ha fått i hele mitt liv, Bestevenninna miiiin<3 hun har bare sååå lyst at jeg skal dra dit hun drømmer om at jeg skal det men hun vil jo det også selv, Jeg er en stooor Belibers<3 JB er den beste guttn I hele UNNIVERSET man kunne ikke fått en bedre gutt en han<3 Justin Love you so Much!
  KlemZ Andrea.

 15. Heei! Jeg er en Jente på 10 år. Min drøm er… Det vet dere jo: JB Dere vet ikke hvor mye han betyr får meg Bestevenninna miiin<3 hun har skikkelig lyst til at jeg skal dra, men hun har jo lyst selv også og dra. Det hadde betydd så mye får meg<3 Men jeg er 10 år jeg kan ikke dra alene tror dere hvis dere har en billet at Mammaen min kan få en da hvis jeg vinner<3 Stooor Bamse klem fra Andrea.

 16. Hei, vargas12.com!

  Jeg hadde vel tenkt å komme med den «vanlige» regla om hvor stor belieber jeg er, hvor mye Justin betyr for meg og hvor mye jeg sinnsykt ønsker å vinne denne konkurransen med tanke på at jeg ikke fikk tak i noen billetter, men da hadde jeg kanskje ikke skilt meg så veldig ut fra de andre svarene ovenfor. Det er jo veldig klisjé, men det er det som er fakta. Jeg har stått opp grytidlig de siste fire dagene, som hver gang har endt i en stor skuffelse. Men skuffelsen var dobbelt så stor i dag, om ikke mer. Jeg, venninnen og moren hennes satt og prøvde på spreng å få oss inn på Billettservice og bestille billetter, men ingenting nyttet. Null niks nada. Etter noen timer, måtte jeg dessverre dra på jobb, men de andre satt igjen og prøvde fortsatt. Og det er vel ikke til å skjule at det var litt av et nederlag da jeg fikk meldingen av venninnen min som fortalte at alt var utsolgt. Absolutt alt. Hvis det ikke var den verste meldingen jeg noen gang har fått, så er den i hvert fall på topp tre. Mange av de som ikke beliebers og som ikke ser på «saken» som det samme som meg, vil vel si jeg er en «pubertal fjortiss» som legger så mye i alt dette, men dette er bare noe man greier å sette seg inn i hvis man selv er belieber. Iallefall, etter jeg fikk den dårlige nyheten var jeg ikke overraskende veldig nedfor, men nå tar jeg det hele med et smil. For det FINNES håp – det vet jeg. For forbildet mitt har nemlig lært meg at alt kommer til å ordne seg.

  – Mvh Julia (16)

 17. tusen takk for denne muligheten! det er mange beliebers som ikke får drømmen sin oppfylt!(bland anet meg) men nå har de jo sjangsen til det! dette var en utrolig fin mulighet! tusen takk! pappa har gjort mye for at jeg skal få taki mamma å, men nettsiden har koblet seg ut hver dag, jeg melde meg til og med i bieberfever for 500 kr for å få biletter men likevell får jeg ikke! jeg har vært utrolig deppa å stressa de siste dagene, med håp om å finne et par biletter! jeg har vært fan av justin siden han startet å fikk ikke muligheten til å se han i oslo sist, da satt jeg med tven å klemte veninnen min mens tårene rant! så pliz la drømme min gæ i oppfylelse!

 18. dette er en fantastisk mulighet for meg å andre beliebers til å få drømmen sin oppfylt! som sikkert for mange andre også fikk de ikke taki biletter!, jeg har vært deppa å stressa de siste dagene i håp om å få taki biletter, jeg melde meg til og med in i bieberfever for å få biletter men siden klikka… på torsdag igjen klikka sia! det var veldig vanskelig for pappan min å fortelle det til meg! for han gjør alt for at jeg skal få se idolet mitt! å jeg har søkt i hele dag for å få taki biletter! ikke at dette skal gjøre noe forskjell på meg, men jeg har ikke hatt det så bra i det siste, med familie problemer å bare dårlig nytt hadde det vært godt å fått se idolet sitt live! han har gjort dagene mine lettere! jeg føler jeg kjenner justin inn å ut! å det hadde også vært en opplevelse å fått synge med andre belieber så pliiiiz la meg få denne muligheten

 19. Hei 🙂
  Er ingen Bieber-fan, men mor til ei fantastisk datter som jeg heller ikke trodde var fan av denne vakre gutten :). Det var ikke før i dag ettermiddag hun fortalt meg hvor inderlig hun ønsket å være tilstede på konserten. Min datter er 15 år, og i nov-2007 fikk jeg brystkreft. Hun var da ei lita jente på 10, som selvfølgelig har hatt mange vonde stunder og skremmende tanker om hva som kan skje med mamman sin <3. Hun prøvde å skjule sine følelser, men man kunne lese redselen i øynene hennes. Hun har mistet sin farmor i brystkreft, og var veldig bevisst på at livet både gir og tar. Har lyst til å dele noen av hennes tanker – et utdrag av hennes norsktentamen nå i juni. Temaet var "MULIGHETER" og her kommer et sitat:

  "Det er et ordtak som heter ’’speak and let speak’’. Med det menes det at man skal si sine egne meninger og være trygg på deg selv. Men du skal også høre på hva andre har å si og respektere andres meninger og synspunkter. Mulighetene livet gir oss er mange. Noen ganger er det ikke akkurat hva vi har tenkt oss, og ting kan bli vanskelig og tøft.
  Jeg vil reise, se ting jeg har aldri har sett før. Jeg vil ha en flokk med barn og være der for dem. Se på deres første fotballkamper, lære dem å sykle. Fjellturer og båt turer skal det bli mange av, og jeg skal rett og slett leve livet fullt ut. Kanskje jeg til og med skal hoppe i fallskjerm. Hvem vet? Jeg vet med meg selv at jeg skal ta de sjansene jeg får, og være takknemlig for at jeg i det hele tatt lever."

  Til tross for at dette kun er et par avsnitt tatt ut i fra en større sammenheng, kan jeg med stolthet slå meg på brystet og fastslå at jeg har ei fantastisk datter med et stort hjerte. Hun ønsker seg ikke rikdom og materielle goder, men et liv som er rikt på relasjoner og respekt for sine medmennesker.

  Jeg har brukt kvelden på å google litt her & der, og har vært i kontakt med et par selgere på Finn.no som dessverre kunne meddele at billettene var solgt. Mitt største ønske akkurat nå, er å overraske henne med en gave hun neppe tror hun vil få. Eller, hun er jo en believer – så kanskje hun tror det ordner seg til slutt. Den som lever får se <3

 20. Heisan!

  jeg vil bare si at dette er en utrolig mulighet for beliebers Der Ute! Jeg var en av de beliebersene som ikke fikk bilett, jeg har streset å vært deppa de 3 siste dagene nå! Jeg som sikkert 1000 andre beliebers har prøvd alt for å få biletter! Men jeg sier ikke at akkurat bare jeg har det vanskelig men jeg har hatt en mase familie problemer de siste årene å bare fått dårlige nytt, mamman min har til tider vært beruset å jeg har ikke særlig god kontakt med henne mere! Å som alle vet er det godt I fjortiz årene å ha en mor å snakke med men det har ikke jeg. Det eneste som har holdt meg oppe er familien min å musikken til Justin! Så det hadde vært supert med en god nyhet! Så vær så snill å velg meg! Dette er drømmen min! jeg har lett overalt for å få biletter! Så vær så snill la meg få denne muligheten. Hadde vært godt med en god nyhet! Tusen takk for denne muligheten

  Hilsen Julie woldseth:D

 21. Hei! 🙂
  Har svart på alle konkurranser, og er nå helt fortvilet! 🙁
  Fikk ikke tak i billett før det ble utsolgt…
  Hjerte mitt er helt knust!

  Om jeg vinner kan du kontakte meg på tlf 99429151 eller skrive en mail til: hihihidnty@gmail.com

  🙂
  Mvh Gunn Malin Sørlie.

 22. Heisann!
  Tusen takk for at dere gir meg muligheten til å vinne en billett! Fikk selv ikke noe billetter med tanke på at jeg ikke er hjemme atm, men i utlandet i Asia, så ble det litt vanskelig. Justin er en inspirasjon for mange tenåringer over hele verden og spesielt for meg. Beste veninnen min fikk heller ikke tak i noen billetter, så det hadde vært kjempe herlig om jeg kunne ha overrasket henne med det, med tanke på hvordan ho har støttet meg igjennom en lang periode hvor jeg ikke hadde det så bra. Ho er som søsteren min, og komme med billetter hadde vært så bra. Jeg fortjener ikke disse billettene enn noen av de andre her, men Justin betyr noe spesielt for meg. Mange sier de er belibere for han er sååå utrolig kjekk og flink til å synge. Men Justin har donert masse penger til organisasjoner for å hjelpe barn osv, han er ikke bare flink til å synge men også en snill og omsorgsfull gutt! Akkurat nå er jeg desperat etter billetter at jeg gjør hva som helst for å få de. Men uansett, tusen takk for at dere gir ikke bare meg en sjangse for å vinne billetter men alle de andre personene som ikke fikk billetter, jeg vet hvordan de har det. Never say never, right?
  Klem.

 23. Hei <3 jeg sko ønska at jeg hadde justin bieber billetter ;);)
  Pliiiiz la det bli meg , eg er ein beliber<3

 24. Hei!
  Stod opp klokken 8.00, Mandag, Onsdag OG Torsdag for å prøve å få billett, jeg. Men fikk ingen av dagene :-/ Værste dagen i mitt liv igrunn, sett utifra at jeg fikk læreplass, men det betydde ikke så mye som det å vite at jeg kanskje ikke får delta på en av Justin sine sikkert eneste konserter her i Norge noensinne.. Hver så snill å gi meg iallefall en av billettene, og jeg kommer til å bli verdens mest lykkelige jente. Det lover jeg dere.!

 25. Ett varmt HEJ från kalla och regniga Sverige!

  Detta är egentligen inte till mig personligen men det hade betytt väldigt mycket för mig och många människor runt omkring mig. Min flickväns lillasyster är nämligen ett jättefan av Justin Bieber. Nu fick inte hon och hennes kompis några biljetter till konserten i Stockholm och för att få en biljett idag så kostar den ca: 2500kr/person. Det är ganska mycket pengar för en tjej på 17år. Så jag hoppas kunna överraska henne med två biljetter när vi åker hem under vår semester.

  Ha en trevlig dag!

 26. Ååå du er så snill og gir oss sjansen.. Vil bare takke får det! Jeg har en veninne som har hatt det tøft hjemme og jeg vil da gi biletten til ho .(samme hvem dag) alt som er viktig er at jeg gir henne en uforglemmelig dag så hun glemmer alt det færle i livet hennes. Da hun er trist hører hun ofte på musikken hans og de gode rådene og ordene han gir. Så værsåsnill la meg oppfylle hennes drøm:) alt jeg kan si er PRAY!

  #swag — silje

 27. Hei, Vargas!:) Jeg vil gjerne vinne denne ene biletten fordi jeg var en av de mange som ikke fikk kjøpt bilett. Jeg er 16 år og mamma og pappa skilte seg for 2 år siden. Siden før det har det vært forferdelig mye styr, jeg har vært mye med psykolog og slete med diverse problemer. Justin Bieber har hjulpet meg gjennom hele denne perioden. Ved å høre på musikken hans og se på videoer av han har han fått meg til å bli sterkere, fordi musikken hans er så sterk å fin! Jeg blir alltid i bedre humør av å høre på musikken hans eller bare se et bilde av han. Det hadde virkelig betydd at i verden for meg å få være på en av konsertene hans. Tusen takk for at jeg får delta i dette, lykke til med å kåre en vinner!:)

 28. Hei vargas! <3
  mitt argument for å få disse billettene er:
  kl 13.00 i dag var jeg og min bestevennine var på billettsevice for å bestille 2 billetter. første gangen brukte vi opp tiden som er satt til å reservere 2 billetter siden veninnen min ikke fikk tak i moren sin. andre gangen var jeg var ganske sikker på at det var fulstendig utsolgt. men vi var så heldige at vi klarte å få 2 ståplass billetter. men da all informasjon og kontonummer var fylt ut og vi hadde trykket på kjøp billetter , ble alt avbrutt pga vi ikke hadde oppdatert til den nye java versjonen! begge to ble ganske bitre på grunn av dette 🙁 vi har sjekket ut så kalte sider hvor du kan "vinne" billetter helt til vi ble anbefalt denne siden. og vi er såpass oppegående at vi ikke er villige til å bestale flere tusen for 1 billett. jeg og veninnen min er begge over 13 år og treger derfor ingen billett for eventuelt en foresatt å ha i følge.
  klem aurora og marthe 🙂

 29. Heihei!
  Jeg vet at jeg ikke har mer rett til billett enn alle andre her men jeg tenkte jeg kunne gjøre et forsøk likevell. Jeg har i evigheter prøvd å skaffe billett. Jeg var i utlandet den dagen Justin Bieber kom til Norge, og ble utrolig skuffet. Hadde selvfølgelig blitt utrolig glad for billett! Uansett, tusen takk.

 30. Hei!
  Skulle ønske jeg fikk billetter til idolet mitt! Hadde vært en utrolig gøy!

  Hilsen mathilde 😀

 31. Hei, vi er to jenter på 17år. Vi hadde tenkt oss til oslo i år får å se justin bieber, men så hadde vi viktige prøver på skolen, slik at vi ikke kunne. Vi klare ikke å gå en dag uten å høre på musikken hans! vi har vært en beliber siden han ble kjent! Vi er veldig gode venner, men får aldri tid til å være med noen. Så derfor tenkte vi at vi kunne gå på justin bieber til neste år, slik vi kunne finne på noe! Men så har vi prøvd å få biletter over alt, men det er tomt alle veier! Det er veldig viktig for oss at vi får se han! Vi trenger ingen følge heller siden vi begge er 17 år. !
  Hilsen oss jentene på 17 år så er belibers for fult !

 32. hei! 🙂
  først vil jeg bare få sagt at jeg setter STOR pris på at dere lager slike konkurranser, og at de som ikke fikk billett på torsdag, kan få muligheten til og få nå <3
  her er mitt argument:

  1. så skal jeg og tre venninner, men det er bare jeg, og 2 av de som har fått billett… og hun siste som ikke fikk blei såååå lei seg fordi hun var den enste 🙁
  og jeg og de andre jentene var enige om at vi skulle skaffe en billett til henne.
  derfor så hadde hun blitt så glad om vi hadde vunnet denne konkurransen<3
  og jeg har skikkelig dårlig samvittighet nå siden hun gråt 1 time i strekk når hun så at hun ikke hadde sjans til og få 🙁
  så nå krysser jeg alt som er krysse for at jeg vinner, siden jeg orker ikke og se en av bestevenninne mine gråte.
  men visst vi ikke vinner så klarer vi ikke og reise uten henne, så da selger vi billettene våre… så vi for bare be om at vi har lykken med oss 🙂

  2. siden vi skal på konsert, blei lillesøstra mi så lei seg og sjalu.
  og da tenkte jeg at en annen måte og bruke denne billetten på er og gi den i bursdagsgave til henne, for hun har bursdag den 24 juli og hun hadde blitt sååå glad <3
  og i det siste har jeg ikke vært verdens beste storesøster akkurat, så jeg tenkte at jeg kanskje skyldte henne dette 🙂

  ja ja… dette var mine argument, så nå får jeg bare be til gud… selvom jeg ikke er kristen

  M.V.H: swagg-inga <3<3<3 always a belieber<3

 33. Hei, jeg er en jente på 11 og har så lyst på billettene jeg og mamma prøvde alt men det gikk ikke. Jeg har så lyst på billettene jeg har alltid elsket JUSTIN BIEBER han har vært mitt forbilde. JEG BER DEG JEG HAR SÅ LYST PÅ DE BILLETTENE jeg setter pris på at du gir oss sjansen til det. <3 🙂
  mail: Farhia0911@hotmail.com Nummer: I <3 JB! 🙂

 34. Hei, jeg heter Sebastian, å bor på Åndalsnes. Rakk rett å slett ikke å bestille fra billettservice, så startet de salget dagen etter, men det fikk jeg ikke med meg. Så nå prøver jeg egentlig bare desperat å surfe rundt å prøve å få meg en billett. Tror meste parten av de som fikk bestilt billett fra billettservice er jenter, desverre. Er jo ikke akkurat hver dag verdens mest kjente ungdoms idol kommer til TelenorArena. Håper at dere ikke tror dette er tull siden jeg er gutt, mennesker i det frie landet norge må få høre på den musikken de vil. 🙂

 35. Hei 🙂
  det er veldig bra å gi de som ikke fikk noen billetter til konserten, kan få en sjangse til av dere her på vargas 😀

  jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi Jeg har vært fan av Justin siden jeg så den første videoen av ham på youtube, men ble først en ordentlig belieber for et par år siden.. Jeg elsker han, virkelig!! jeg fikk ikke tak i billetter og kan ikke se for meg å ikke dra på konserten hans. Jeg sto opp ca klokka 8 for å være klar til de ble lagt ut på nett. da klokka ble 9, gikk jeg inn på billettservice, logget meg inn, Trykket inn på justin Bieber, kom i køen og ble kastet ut, sånn fortsatte det ganske lenge, og da jeg endelig kom inn, så jeg at det ikke gikk ann å bestille, alle billettene var utsolgt, jeg fikk et par tårer i øynene, men jeg tenkte at jeg kunne ha et lite håp om at jeg kanskje kan vinne 1 eller 2 billetter, Jeg prøver hver dag å ser om de fortsatt selger noen billetter eller noen andre som selger, det er just det samme hvilken billett, bare jeg får dratt på en av konsertene hans :). Jeg fikk heller ikke dratt den dagen han vær her i Oslo..

  Det er min største drøm for å dra på en Bieber konsert, bare for å se han og for opplevelsen, det hadde vært min aller beste dag i mitt liv!

 36. Hei!
  Jeg heter Ozan.Jeg rakk ikke å bestille biletter på Bilettservice pga at det var for seint.
  Jeg har veldig lyst til å møte Justin Biber og jeg har alltid drømt om det. Og alle mine venner rakk å bestille men jeg var forstein ute.
  Jeg håper dere oppfyller mitt søste ønske.
  Med vennlig hilsen Ozan

 37. Hei!

  Jeg skulle ha slengt meg med på konkurransen for å ha en sjanse på billett til min lillesøster som er veldig stor fan og som ble skuffet over at jeg ikke klarte å få tak i billett. Men siden det ser ut til at det kun er en billett man kan vinne og siden beskyttende storesøster (altså meg) ikke har tenkt til å la lillesøster dra på konsert alene, så vil jeg heller ønske alle andre lykke til og si at jeg synes at det er et flott opplegg dere har her!

  Stå på! Måtte den beste vinne 🙂

  1. Hei Vibeke

   Takk for hyggelig kommentar.

   Med tanke på hvor mange som har prøvd å KJØPE billetter, og ikke fått tak i- så er det sjokkerende få
   som ikke har sett at det er billetter å FÅ…

   Mulig det tar seg opp i løpet av uken. Vi velger ikke ut før langt ut i neste uke, nettopp for at så mange som mulig
   skal få en sjanse.

   Lykke til!

   Vargas

 38. hei:) jeg er en STOR fan av Justin Bieber!!!! jeg rakk ikke å bestille fordi det var for mange som var på:( onkelen min prøvde men han ble KASTA UT,er det lovelig???
  jeg har aldri vært på konsert:( jeg fortener å vinne:) klem fra en BELIBER<3<3

 39. Hei! Jeg har aldri vært en stor fan av Justin Bieber. Han har alltid virka som en oppblåst tenåring med hylete fangirls, noe jeg egentlig ikke liker. Var heller ikke noe stor fan av musikken hans. Det var FØR hans nye album kom ut og at jeg så konserten hans i Oslo på TV. Siden det har jeg hørt mer og mer på musikken hans og lest litt om han. Jeg må si at veien hans til suksess på mange måter er imponerende og beundringsverdig. Det er vel egentlig derfor jeg ønsker en billett til konserten hans. For å lære mer om oppstyret rundt han, for å kunne skjønne hvorfor ‘beliebers’ oppfører seg som de gjør, men kanskje også for å kunne se og skjønne at han er en helt vanlig gutt, som meg. Men i bunn og grunn, ha en kanonbra opplevelse og ikke minst en lærerik opplevelse! Mvh Henrik.

  1. Hei Henrik

   Det var ærlig sagt!

   Kloke ord fra en ung mann. Om 10 år tipper vi at JB er minst like stor som Michael Jackson…

   Nettopp derfor er det litt merkelig at det ikke er fler gutter som velger å ønske seg gratis billetter.

   I Canada og USA er det også flest jenter som er størst fan av Bieber, men der er det svært mange gutter
   som er fan og går på hans konserter.

   Takk for din kommentar Henrik.

   Vargas

 40. hei:) jeg er en STOR fan av Justin Bieber!!! jeg fikk ikke logget på fordi det var så mange som var på:( onkelen min prøvde men han ble KASTA UT, er det lovelig????
  jeg har aldri vært på konsert før:(

 41. hei vargas

  Er det bare de kommentarene som du kommenterer notert eller noe sånt som er med i trekkningen? for jeg har send inn mitt bidrag med det var ingen kommentar fra dere om mitt bidrag, så jeg lurte på om jeg er med i trekningen?

  1. Hei Aurora

   Om det står at en kommentar er notert så er det bare for å svare på kommentaren.
   Det begynner å bli mange som ønsker billetter, så vi kan ikke bruke tid på å svare alle.

   Det er ikke tatt noen avgjørelse enda, og det er sjanse til å vinne helt fram til fredag 20. juli.

   Vargas

 42. Hei
  Jeg heter ingeborg
  og har veldig lyst på billettene. I love Justin Bieber. Er jeg med i trekningen nå??? Please svar !!!

 43. Hei
  Jeg heter Ingeborg og har veldig lyst på de billettene. Please svar… Men er jeg med i trekningen nå???

  1. Hei Ingeborg

   Synes du selv at du skiller deg ut med dine kommentarer?

   – En kommentar pr deltager, det hjelper garantert ikke å sende flere, heller tvert i mot. Husk at det er mange som ønsker billetter. For at vi skal velge akkurat deg så må den skille seg ut i fra mengden, og det anbefales at du kladder først, da skrivefeil ikke aksepteres.

   Vargas

 44. Hei!:)
  Har blitt medlem av Bieberfever på grunn av at jeg skulle ha de billettene, også er bieberfever nede når salget er, men jeg hadde koden… Så kom jeg i en dum kø, og da sto det at alle DC var utsolt begge dagene. Og da var klokka 09.08 ! Så leser jeg rundt på facebook at folk får tak i billettene helt frem til 09.20! Utrolig dårlig av både billettservice og bieberfever! Så prøvde jeg på rimi, men der hadde ikke butikken hørt noe om det.. Så på onsdag fikk jeg ikke mailen.. Og torsdag fu ka det ikke for meg… Jeg er helt på bånn, og er utrolig redd for å ikke få billetter.. Jeg hadde blitt så glad for billettene, og ja du hadde vært helt best og gjort alt mye bedre.. Har skjedd en god del med familie, venner, osv.. i det siste så har liksom vært helt på bånn, men etter at jeg fikk vite om denne konserten så har det blitt bedre.. Justin Bieber har virkelig endra livet mitt! håper virkelig du kanskje gir meg en sjanse til å se gutten som gjorde livet mitt mye bedre live..Helt siden første gang jeg hørte om Justin Bieber så har jeg skjønt at han er en herlig person. Alt han har gjort er så utrolig bra. Han hjelper folk som trenger hjelp, som f.eks Avalanna. Han var utrolig snill med Avalanna, å gjorde alt så hun skulle ha det bra! Sangene hans gir veldig god mening, spesielt Pray og Be Alright er to sanger som er så utrolig fine. Første gang jeg hørte Pray å leste teksten så syntes jeg den var så fin så jeg satt å grein… Never say never er også en sang som har hjelpt mange videre i livet. Mange bruker motto: Never say never! Og det samme gjør jeg, har skjedd utrolig mye og jeg har hatt det helt grusomt noen ganger… Men så kom Justin Bieber inn i livet mitt, og jeg tenkte bare » never say never» vær gang det var noe som skjedde som jeg trodde bare ble verre. Og det hjelpte veldig, alt har blitt bedre! Jeg har så utrolig mye jeg vil takke Justin Bieber får! Håper virkelig jeg kommer på konserten og får møte gutten som har gjort livet mitt mye bedre! Det er så kjipt å sitte uten billetter nå…

  mail:anne-snuppa@hotmail.com

 45. Hei Vergas. Først og fremst til jeg takke dere for at dere har en slik konkurranse der vi kan vinne to billetter, fantastisk tiltak!
  Jeg vil mer enn gjerne vinne disse to billettene for å overraske lillesøsteren min(14 år) som ble erklært frisk av legene for bare noen uker siden. Hun har kjempet lenge mot kreften. Noe som alltid har fått den «lille» jenta mi til å smile er Justin Bieber og musikken hans. Hun lyser opp hver gang hun hører musikken hans eller ser han. Jeg fikk dessverre ikke kjøpt billetter til konserten fordi jeg ikke hadde penger nok. Jeg har forferdelig lyst å se JB selv også. Det hadde vært en opplevelse jeg ALDRI vil glemme. Håper dere kan hjelpe meg med å sette det største smilet noen sinne på både meg og lillesøster.
  Igjen, tusen takk. Og måtte den beste vinne.

  Varm hilsen fra Silje & Madelen

 46. Hei!
  Jeg vil veldig gjerne vinne billetten fordi jeg hadde tenkt å gå sammen med bestevennen min, siden hun betyr så mye for meg. Hun har hatt det tøft opp gjennom årene, da hun flyttet inn i fosterhjem da hun bare var 7 eller 8 år p.g.a. moren hennes slet psysisk. Det har gjort sånn at bestevennen min bare ser moren sin maks et par ganger i månden, og moren hennes har flyttet mye, og har vært flere mnd. på sykehus i fjor og i år.
  Hun har heller ikke så mye kontakt med faren sin, foreldrene hennes skilte seg når hun var to, men hun har vært der et par uker om sommeren både i fjor og i år.
  Vi har vært bestevenner siden jeg flyttet hit, og selv om vi har blitt uvenner, så har vi alltid blitt venner igjen, selv om det bare var småkrangler eller litt større ting. Vi har gjort alt mulig sammen, og nå har vi fått vite at vi ikke kommer i samme klasse på ungdomsskolen, men vi vil fortsatt holde sammen, fordi vi er så sykt glad i hverandre!

 47. Hei!

  Jeg er en 13 år gammel jente (snart 14). Jeg er nå ute og seiler i middelhavet i 6 måneder og er stor fan av JB. Jeg vil gjerne ta med min beste venninne til Oslo for å se konserten. Jeg har ikke sett henne på snart et halvt år og det hadde vært en overraskelse for henne. Hun er verdens beste venn og det hadde vært fantastisk for oss begge. Vi har faktisk ikke vært på konsert før, viss ikke Bjørn Eidsvåg gjelder? (haha) Det er ikke akkurat det samme.

  Du kan se selv at jeg ikke tuller. Syamalie.no
  Hjertelig hilsen en Beliber som håper

 48. Hei!
  Helt siden starten har jeg vert en superfan av Justin! Det startet med at jeg ikke visste hvem han var. Jeg så jeg en video på nettet fra en av konsertene hans, og noen av de første videoene han la ut av seg selv når han sang. Jeg ble helt totalt forelska i musikken hans og etter vert så ble jeg mer og mer forelsket i selve gutten også. Det var nesten en litt vond følelse siden jeg ikke kunne få han. Tiden gikk og jeg følgte han dag for dag på twitter og leste alle blogger og nyheter om han. Det var ingen tvil om at jeg hadde bieber fever! Etter vert roet det seg og jeg klarte å ha tankene på andre ting inni mellom. Så kom det tilbake. Jeg så tilbake på en video som var tatt av Justin og da fikk jeg tilbake den følelsen jeg hadde da jeg først oppdaget han. Det gikk ikke en dag uten at jeg hørte på Justin eller hadde en bit av Justin med meg gjennom dagen.

  De dagene før salget startet, satt jeg foran dataen og oppdaterte sidene og planla salget som skulle hende dagene etter. Jeg fikk hjelp av mamma og hun la klart alle koder og kredittkort og det som skulle til for å bestille biletter. Jeg ble også med i forskjellige forsalg som skulle hjelpe meg å sikre biletter. Dagen salget startet satt jeg alarmen på slik at jeg skulle vere klar til salget! Jeg startet dataen og la frem alle kortene og kodene osv. Jeg gjorde alt i min makt for å få tak i bilettene, men jeg var tydligvis ikke den eneste .. desverre!

  Når det er sagt så er jeg også helt hekta på Justin Bieber! Vi vet alle hvordan det er, å ikke kunne få det eneste man ønsker her i verden! Jeg har kjøpt ALLE albumene hans og filmer og bøker om han osv. Jeg kan alle sangene hans utenat og dersom jeg har en dårlig dag så er det sangene hans som hjelper meg gjennom dagen! Å se han live ville vert en evig opplevelse som ville vert i mitt hjerte for alltid.

  Så nå sitter jeg her da, uten biletter og er så å si desperat etter biletter til JB konserten! Jeg sier ikke at jeg fortjener disse billettene noe mer en andre, men jeg sier heller ikke at jeg ikke er en verdig vinner! Håper så uendelig at dere trekker meg! Det ville gjort dagen min SÅ mye bedre og jeg kunne ikke ønsket meg noe mer!

  VELG MEG! <3

  Hilsen Stine Raad.

 49. Jeg ønsker veeeldig mye å gå på Justin Bieber koserten!<3 Jeg er en stor fan på 14 år, og min drøm er å se han i virkeligheten, og høre hans stemme! Det er til og med folk som har biletter til flere av konsertene hans, men jeg ikke en gang har en bilett.. 🙁 Fikk ikke lov til å dra til Oslo å se han der heller, for det var så mange der.. Ønsker veldig de bilettene eller biletten. Har lest at noen fortjener de mer enn andre, ja vell, men alle har vell like stor rett til å vinne de bilettene, kanskje.. Jeg sier ikke at jeg har mer rett å vinne de bilettene enn noen andre, men jeg har veldig, veldig lyst til det!

 50. Hei jeg er en 14år gammel gutt som tror på mirakler!
  Jeg er kanskje ikke den største Justin bieber fansen av de i kommentarfeltet..
  Men en jeg er stup forelsket i er det, og dessverre fikk hun ikke tak i JB billett.
  Hun fikk ikke tak i billetter på verken den ene konserten eller den andre.

  Jeg ønsker at hun kan få oppleve en drømmekonsert hun sent vil glemme!!

  Cause everything is gonna be alright, if you just Believe in the little things in life<3

  Som sagt jeg er ikke den største fan av alle fans, men det er denne jenta!
  The one and only girl..
  Som andre her, så vil jeg ikke ha billetten for meg selv, men til henne, for den beste ting man kan ha, er å gjøre andre glad!

  Hilsen Boybelieber! Never say Never

 51. Hei! <3 Jeg har følgt Kidrauhl fra dag 1! Det hadde betydd utrolig mye å vinne Bieber billetter! Bieber er livet mitt. Han er mitt ikon, ideal, og idol. Han betyr alt for meg og jeg ser ikke en mening med livet uten han,da han holdte gratis konsert her fikk jeg heller ikke godt, Rommet mitt er dekket av plakater av han, sengetrekket er av Bieber,Jeg EELSKER HAN!! JEG KUNNE DØDD! FOR HAN!!<3 Jeeg er den største! beliebern på skolen min!!.. Vær så snill å la meg få se Bieber live. Det ville betydd utrolig mye og vi ville satt utrolig pris på det! Jeg har veldig lyst til å vinne!!! jeg fikk tak i biletter til konserten men,BILETTENE VAR FALSKEl jeg ble knust, og gråt hele dagen og var utrolig deppa!.. Jeg trodde virkelig at jeg skulle få billetter, men neida, det gjorde jeg ikke.. Det var liksom ikke min flaks. Jeg har aldri noe flask når det gjelder sånne ting, jeg vinner aldri konkurranser, og det er lite bra ting som skjer med meg. Jeg hadde gjort ALT! for å fått tak i noen billetter til konserten, men akkurat nå har jeg ikke råd til å kjøpe av noen hvis det er noen som skulle selge billetter, jeg har meldt meg på hauge vis av konkurranser, men vinner aldri.. Det er utrolig kjipt. Men jeg gir ikke opp håpet om å vinne, fordi Justin har lært meg og tro på ting og drømmene mine, og dette er en av mine drømmer! Så jeg krysser fingrene og sier never say never og håper at jeg vinner denne ene gangen!

  1. Hei Izha

   Billettene er som det tydelig kommer fram av innlegget allerede gitt bort, denne konkurransen var sommeren i fjor.
   Det er viktig å lese hele blogginnlegget, og ikke bare overskriften.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.