VG- Lista Topp 20 fredag 29. juni

VG-lista har siden 1998 besøkt Norges største byer. Turneen går i år av stabelen i Oslo, på selveste Rådhusplassen fredag 29.juni med Skandinavias største utendørskonsert.

– På denne scenen har vi sett stjerner som a-ha, Katie Melua, «The Game», «Timbuktu», Kurt Nilsen og Veronica Maggio, blant svært mange andre mindre og større stjerner.  Konserten vises direkte på NRK1.

Dette er en samarbeidsproduksjon mellom NRK TV, NRKP3 og Norges største avis, VG.

Konserten varer i tre deilige sommertimer fra kl 20:00 til 23:00, sett av datoen allerede i dag. Dette bør du absolutt ikke gå glipp av.

VG-Lista Topp 20 på Rådhusplassen 29.juni

Laleh med låta «Some die young» har ligget på VG lista i 12 uker og er nok derfor en selvskreven gjest på Rådhusplassen denne kvelden.

Andre artister som bør vite sin besøkelsestid er populære «Donkeyboy», Vinni med sin «Sommerfuggel i Vinterland» og ikke minst Norges nye yndling «LidoLido».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4uAksspYalU[/youtube]

Foreløpig er ingenting offisielt spikret, og gjestelisten er foreløpig ikke klar, men hva hadde du sagt om Justin Bieber hadde entret scenen på Rådhusplassen i Oslo fredag 29. Juni?

Følger du godt med på vargas12.com så vil du være blant de første som får vite hvem som skal underholde deg og de 50.000 andre i Oslo denne sommerkvelden.

http://www.facebook.com/vglista

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.