«Alle» par med respekt for eget sexliv og velbefinnende har selvsagt et eller flere leketøy for å pirre sexlivet. Mangler du noe i din samling skal du få gode råd og tips her og nå.

Hva du ønsker å oppnå og på hvilken måte avgjør hvilke sex-leketøy du ønsker å kjøpe. Nå finnes det nesten alt hva hjertet måtte begjære på nettet, du må bare være tålmodig og let.

Du finner din favoritt, garantert!

Selvsagt finnes det masse som får mannen til å nå nye høyder også. Sex-leketøy er ikke lenger bare henne.

Alle disse produktene er hentet fra Erotikknett.no.

nr. 003903 Delight CNC rosa

En virkelig lekker vibrator som er perfekt for stimulering av G-punktet… den er også oppladbar.

«Delight» er et resultat av en workshop hvor man samlet noen av Europas og USAs fremste eksperter på sex-leketøy med det målet for øyet å lage et best mulig produkt.

– Dette er et resultat av dette samarbeidet. Denne vibratoren er den første vibratoren noensinne som vinner en internasjonalt anerkjent designpris i konkurranse med «vanlige» produkter.

Alle par har sine måter å gjøre ting på også når det kommer til sex. Det er veldig viktig med god kommunikasjon slik at den ene vet hva den andre ønsker, liker og kommer av.

Er du singel så er det enkelt, da er det jo du som bestemmer alt.

– Det er ingen hemmelighet lengre at mannen også har et G-punkt, dette er det fortsatt noen menn som ikke har forstått. Nå er tiden inne for tidenes orgasme, og Erotikknett har det som skal til.

nr. 003989_1 Vixen buddy gold

– En liten, men svært populær buttplugg fra Vixen Creations, som egner seg utmerket både for menn og kvinner.
Bøyen gjør den spesielt godt egnet for stimulering av mannens G-punkt, prostata.
Formen gjør den lett å få på plass, også for nybegynnere.

– God sex kommer ikke av seg selv. Jo lengre et forhold har vart, jo mer tid kan det gå før man oppnår orgasme hvis man ikke fornyer teknikken og prøver ut nye måter å få orgasme på.

– Med hjelp av et eller flere leketøy kan man eksperimentere seg fram til akkurat det man liker best. Det er ikke alltid et leketøy er nødvendig heller, men det kan være med å pirre i hverdagen. De er det jo som kjent flest av.

– Tenning og kåthet er individuelle følelser. Det som er best for meg trenger ikke å tenne deg. Det du oppnår klimaks med kan være direkte «turn off» for meg. Derfor blir det usaklig å kaste terninger på produkter som jeg kommenterer.

Du må bare finne din favoritt!

Nr. 0100524 Hydra organisk glidemiddel

Kanskje markedets beste rene vannbaserte glidemiddel!

Gir en silkemyk følelse og er ekstremt mildt.100% organisk glidemiddel, som både pleier og gir næring til huden. Dette glidemiddelet er tilsatt litt aloevera, som skal ha en helbredende effekt dersom små rifter skulle oppstå.

– Om du er i et forhold eller er singel, tenk over hvor deilig livet er og hvor enda bedre du har det om du tar hele deg selv på fullt alvor. En hel dag uten en deilig orgasme er ikke en fullkommen dag.

Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett.

nr. 001739 Bruk kondom!

Om ikke lenge vil du få enda flere produktanmeldelser fra Erotikknett på www.vargas12.com, du må selvsagt bare spørre om det er noe med disse produktene eller andre ting du lurer på.

Alle produkter du bestiller på nettet hos Erotikknett.no blir selvsagt sendt i anonym emballasje.

For priser og annen info er det bra å logge seg inn på Norges største sex-leketøy side på nett.

Lykke til!

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Downtown Abbey- BBC´s edelsten og tidenes beste TV serie er tilbake

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kvw7J26V68U[/youtube] Ingen TV selskap i verden er i nærheten av å måle seg med The British Broadcasting Corporation, eller BBC som det...

Topp bloggere tjener nær en million kroner!

Uansett alder, har du en blogg som mange ønsker å lese- så kan du bli rik. Fler av de mest...

Lukk