[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-H7z9AfhFqI[/youtube]

Håkan Juholt satt hos Fredrik Skavlan og var skrå sikker på at han skulle bli Sveriges neste statsminister. Så feil kan man ta. Man skal ikke “skue hunden på hårene”. Men når man ser ut som en spansk lommetyv, og blir tatt for snuskeri så er veien svært kort for politisk havari, til og med i Sverige.  Sverige som har en konge som er minst like glad i vakre damer som han er i raske biler. Det går unna i svingene.

Håkan Juholt er en dyktig retoriker og gode talergaver, dessverre så holder ikke dette i dagens moderne politikk.

Først av alt så må man holde seg innenfor lovverket. Det er vel i grunnen det vi alle bør leve etter, å være så ærlig man kan til en hver tid.

Sosialdemokratene har mistet en dyktig leder. Men det er som ellers i toppen av politikken og i næringslivet. En leder må gå foran som et godt eksempel, det har Juholt prøvd på uten hell.

Svensk media bør selvsagt gå og skamme seg. De har vært etter Håkan Juholt siden avsløringene om hans penge-rot ble avslørt og de fikk han endelig på gaffelen nå når etter all sannsynlighet trekker seg helt ut av svensk rikspolitikk.

Man skal alltid huske på at det er mennesker bak tragedien, for det er dette er. En tragedie for politikeren Juholt. Han er først og fremst en familiemann, en ektemann og far. Det bør hele Sverige huske på.

Vargas

http://www.expressen.se/nyheter/1.2684463/lundby-wedin-pressar-juholt-flera-kraver-avgang

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/samhalleochpolitik/article14237062.ab

Pin It on Pinterest