Dørene er allerede åpne, og du kan være med på et nytt, fantastisk opphold på «Paradise Hotel», hvor 11 skjønnheter står foran sitt livs opplevelse i Mexico. Med veltrente kropper, selvtillit og masse attitude er gjestene klare for de mange overraskelsene som venter dem.

«Paradise Hotel» er selve rølpe TV´s mor der sex, intriger og baksnakking er daglig ingresser til stor forlystelse for mange tusen TV seere.

«Paradise Hotel» er den reality serien på TV som mange elsker å hate. Allikevel er det blant de mest sette og populært blant unge voksne. Det er forståelig fordi de er nyskjerrig på livet. Nyskjerrig på andre unge voksne som forelsker seg, sjekker, dumper og krangler med andre, både kvinner og menn.

En av de aller største overraskelsene får guttene i det øyeblikk de sjekker inn. De finner nemlig ingen vakre jenter der, i stedet står jentenes mødre klare for å ta i mot dem.

– Mange har sterke meninger om denne TV serien, og i mangel på den norske serien som nå er over, er det mange som ser den danske serien som en trøst. Regn med at de som «hater» denne serien mest, er de som sitter og ser hvert sekund.

Hvordan de danske drenge opplever å møte en potensiell svigermor i stedet for en sexy skjønnhet på sin egen alder, jo det finner du på TV3.no

Se en av de siste episodene her.

Vi regner med at du allerede har fått en favoritt på den fantastiske hotellet?

Kilde: Paradise Hotel Danmark

 

Vargas

Tags: Paradise Hotel

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video- Farmen 2012 blir den mest dramatiske noensinne!

"Farmen" er TV2 reality serie nr 1 i Norge med flest påmeldte og med flest TV seere. Nå er en...

Singel og kåt? Du kan nå nye høyder med enkle grep!

Om man er singel, i forhold eller er friseksuell og har sex med med flere på en gang om det...

Lukk