VIDEO- Skyfall James Bond nr 23. har premiere i oktober

Daniel Craig er Bond. James Bond. Han gjør rollen bedre enn både Roger og Sean til sammen. Nå er det sluppet flere «teasere» for at vi som er glad i film skal glede oss veldig til «Skyfall», den 23. i rekken der agent 007 utfolder seg til fulle. 

Ut i fra klippet å bedømme har vel ikke James hatt en mørkere setting enn i «Skyfall».

Daniel Craig 7

SCRNCPD via Compfight

– Javier Bardem spiller skurken  Raoul Silva, regissør er Sam Mendes, og selvsagt Dame Judi Dench som sjefen M. Den britiske skuespilleren Naomie Harris spiller feltagenten Eve. Produsentene for «Skyfall» er  Barbara Broccoli og Michael G. Wilson.

– Desmond Llewelyn spilte rollen som den britiske utstyrsspesialisten Q, og var med i hele 17 Bond-filmer frem til sin død i 1999. Nå er det Ben Whishaw som skal spille Q. Om det blir bare i denne Bondfilmen, eller om han skal bli en legende som Llewelyn får tiden vise.

– Det er tredje gangen verdens mest kjente hemmelige agent spilles av Daniel Craig, og denne gangen blir James Bond sin lojalitet til M satt på prøve når hemmeligheter fra fortiden innhenter henne.

Etter en lekkasje hos etterretningsbyrået MI6 blir alle agentene som er utplassert i hennes Majestets hemmelige tjeneste satt i fare. «Skyfall» er laget i mange land. Du kan se scener i fra  England, Skottland, Tyrkia og Kina.

Det er ventet at Sony Pictures og MGM vil legge ut flere klipp, eller «teasere» som det heter på filmspråket, før premieren i høst.

Premiere i Storbritannia er 26. oktober, verden forøvrig vil få se filmen noen dager etter.

I ettertid, kjenner vi resultatet av Oscar-utdelingen, Adele vant for beste film-musikk med låta av samme navn. «Skyfall».

Hvilket forhold har du til verdens tøffeste filmhelt?

http://www.007.com/

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.