Vil DU være deltager på Farmen 2013, da kan du søke nå!

TV2 har allerede begynt å forberede en ny sesong, den 9. i rekken av Norges mest populære reality-serie. Om du skulle ha blitt fristet til å leve som de gjorde for 100 år siden, så har du muligheten til å søke nå. 

– Et sted i Norge står en tom gård og venter på å få ny forpaktere.Vil du være med å leve som gårdsfolk på en gård i Norge, så bør du sende inn en søknad, det er forventet fler søkere enn noen gang. Derfor er det viktig at du kommer med noe helt spesielt så du skiller deg ut i bunken av søkere.

Er du en gambler, en kyniker, som lett kan få nye venner, er du slu som en rev, sterk og smart- da bør du selvsagt bli med på Farmen 2013.

Farmen er et av Norges mest sette program og et flaggskip for TV2. Da er de nesten forpliktet til å kjøre enda en ny sesong, og det har Strix og TV2 blitt enig om å gjøre allerede nå.

Alt tyder på at den nye Farmen vil være i Aust-Agder, Vest-Agder eller Hordaland.

– Det viktigste for arrangørene er at de finner et perfekt, rolig og idyllisk sted å spille inn sesong 9 av Farmen. Et sted deltageren kan ha det fint og forstå realitetene rundt hvordan livet var på en norsk gård for hundre år siden.

På ny blir det en kamp om tilværelsen der en vinner står igjen med bil og hytte.

Om du mener at du har en sjanse til å vinne Farmen 2013 bør du fylle inn all viktig info om deg selv i dette søknadsskjema.

– Farmen er et reality-program som har gått på TV2 siden 2001.

– TV2 leter nå etter helt ny deltagere til en ny sesong av programmet som skal spilles inn i løpet av 2013. Skriv en personlig søknad der du besvarer spørsmålene. Har du problemer med søknaden eller med å sende inn bilder, send spørsmål til farmen@tv2.no.

Du må være 18 år for å delta på Farmen 2013.

– Er du spent på hvem som skal delta på Farmen 2013 så bør du sørge for å gå innom vargas12.com daglig, for å få oppdateringer om Farmen og alt annet du er opptatt av. Vi skriver for deg, og det du er opptatt av.

Husk finalen i Farmen 2012 søndag 16. desember kl 21:45 på TV2

Kilde: TV2.no

Vargas

 

14 thoughts on “Vil DU være deltager på Farmen 2013, da kan du søke nå!

 1. Er dette en seriøs søknad?
  Er 20 neste år og vil gjerne melde meg på, men finner ikke søknaden på Tv2.no. Håper på svar,

   1. Hei igjen

    Jeg kan bekrefte at dette er en reel link som er hentet fra TV.no Det er også en mailadesse der som går til arrangør. De kan helt sikkert bekreft at det er en ekte link om du er I tvil. Lykke til på Farmen om du blir plukket ut!

    Takk for hyggelige ord, velkommen skal du væere May Iren.

    Vargas

 2. Ja, jeg så linken å jeg fant skjemaet, men siden jeg ikke fant den på Tv2.no – måtte jeg bare spørre deg om den linken du har lagt ut er seriøs og den «virkelige» søknaden, at jeg ikke sender inn bilder og annen info på helt feil sted 🙂 Takk for raskt svar, mye spennende på denne bloggen.

  1. Hei Linda

   De må først bli ferdig med å sile ut hvem som skal få bli med, så vil alle som skal til intervju bli kontaktet. Farmen 2013 starter på TV2 til høsten.

   Lykke til!

   Vargas

 3. Hei!

  Dekker tv2 utgifter til leilighet osv den tiden man er der?

  Man har jo ikke mulighet for å tene penger når man er opptatt med opptakene.

  1. Hei Ann

   Søknadsfrist var 1. april, og og da var det nok mellom 4000 og 5000 søkere til Norges mest populære reality-program.
   TV2 og produksjonsselskapet Strix Cating er nå i ferd med å plukke ut deltakere som igjen vil bli kontaktet. Om du har søkt
   kan du fortsatt bli kontaktet.

   Vi på vargas12.com gjør oppmerksom på at vi bare er videreformidler av Farmen for for TV2, men alt innhold er det vi som står for.
   Det har ingenting med TV2 å gjøre.

   Lykke til!

   Vargas

 4. Hei.
  Er det avgjort hvem som kommer med og ikke, altså dersom du har vært på intervju og ikke har hørt noe til nå, vil det da si at du ikke er med?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.