Vil du være med på «Paradise Hotel»? Nå har du muligheten!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5Q9tbfXcUw[/youtube]

 TV3 Skal sende en ny runde med Norges mest rølpete  reality-serie, muligens også den mest populære. Foreløpig er ikke mer avgjort enn at Norges mest sexy kvinne Triana Iglesias nok engang skal være programleder. 

– Liker du det motsatte kjønn, liker å være ofte full, og i tillegg diskutere med alle rundt deg gjennom hele døgnet, samt elsker å konkurrere. Da kan «Paradise Hotel» være hotellet for deg.

Er du også utspekulert, sleip som en ål, og kan lyve dine nærmeste allierte opp i ansiktet så godt at de er sikker på at du snakker sant, da bør du så absolutt melde deg på.

Du må være i mellom 20 og 35 år og singel.

I perioden mellom 1. januar til 8. mars må du være ledig til å kunne være med til Mexico der opptakene til TV3 ´s flaggskip går.

Som mangehelt sikkert kjenner til så blir man kraftig eksponert med kamera rundt seg døgnet rundt. Du som deltaker merker kameraene de første dagene du er med, så glemmer du de.

Det blir underholdende TV av slikt.

Om du velger å delta bør du ha dette litt i bakhodet, men send din søknad om du ønsker å oppleve paradis med likesinnede, glade, men også konkurransevillige mennesker.

Fyll ut søknadsskjema her.

Et tips før du fyller ut skjema. Husk at det er mange tusen som ønsker å få bo på «Paradise Hotel». For å skille deg ut så må du by på deg selv, og skriv noe de færreste andre gjør.

Hvorfor skal TV3 redaksjonen velge akkurat DIN søknad til å bli med?

Lykke til!

 

Kilde TV3.no

 

Vargas

4 thoughts on “Vil du være med på «Paradise Hotel»? Nå har du muligheten!

  1. Hei

   Så hyggelig å høre at du liker mine blogginnlegg.

   Fikk en liten bug på fredag som det tok litt lengre enn normalt
   å fjerne. Alt skal være up to date nå, så det er bare å skli innom når du
   måtte få lyst.

   Tusen takk.

   Vargas

  1. Hei Ingrid

   Det skulle ha tatt seg ut at vi kan sitte å melde på deltakere til Paradise Hotel. Da hadde vi ikke fått gjort stort annet. Det er nok bare du som kan melde på deg selv, men husk at det er 18 års aldersgrense.

   Lykke til!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.