Wolves, Leeds og Bolton til TV2

TV giganten TV2 gir det norske folk selve rosinen i pølsen. Engelsk fotball med sjel. Med et av de to lagene som startet tippekampen en gang tilbake i 1969, den gang på NRK.  Wolverhampton  er faktisk det samme laget som er med på å starte en ny æra på norsk TV.

Den gang da mot Sunderland. Nå mot et annet storlag, Leeds United.

– I årets Championship serie er det faktisk fler gode lag enn på lenge. Det er lag som er godt kjent for det norske publikum. Da Ståle Solbakken (44) takket ja til Wolves skjønte TV2 raskt at det var god grunn til se mer nøye på nivå to på balløya.

– Tar man ikke mye feil så kjenner du sikkert lag som Derby, Nottingham, Bolton, Middlesborough, Leeds, Wolves, Birmingham og kanskje Cardiff. Dette er lag som var på toppdivisjonene for ca 10 år siden, og som har slitt med å komme seg opp igjen.

Dvs Bolton hadde en flott sesong 2010/ 2011, men er nå nede sammen med mange andre gode navn.

Derfor er det så flott at en riksdekkende TV kanal gjør det seerne ønsker, nemlig å øke tilbudet og lar folket velge hvilket lag og hvilken divisjon de vil se sin fotball fra.

Takk TV2!

TV 2 har også sikret seg rettighetene til engelsk fotball på nivå to.

Ståle og hans menn  Foto: Digital Sport

Nå er det klart at TV 2, som fra før viser Premier League, også har sikret seg rettighetene til å vise fotball fra engelsk nivå to, som har en stor tilhengerskare i Norden.

– Denne gang i ny kanal, men klubben er den samme, og Wolves har mange tilhengere i Norge og i Sverige. Leeds har mange fler.  Championship er mer spennende på mage år og det er all grunn til å hylle TV2 for å satse på den originale fotballen der fansen er på tribunene, ikke turistene.

De skal også vise FA-cup, ligacup (tidligere på Canal+), Community Shield, playoffkampene til Premier League, og engelske landskamper. Det hele starter med Wolverhampton mot Leeds lørdag 18. august.

Det ryktes fra England at Matt Jarvis er klar til kamp og at Ståle Solbakken har funnet nok folk til å stille lag. De to siste innbytterne hentet han på en pub i Wolverhampton rett før bussen gikk til Leeds.

Endelig er det klart for engelsk serie fotball igjen, her bør norske spillere sette seg ned å lære. Innsats er første stikk ord.

Takk for dette unike tilbudet TV2!

Kilde: Aftenposten.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.