Wolves sparker Mick McCarthy – hvem tar over?

 

Etter å blitt rundt spilt i 90 minutter av erkerival West Brom så ser det ut til at tiden som manager i Wolverhampton Wanderers er over for manager Mick McCarthy. Det vil få konsekvenser når man taper 5-1 i en kamp som fansen ser på som den viktigste å vinne gjennom en hel sesong. 

– I følge kilder nær Molineux skal det være et styremøte 12. februar. Det har ikke styret annet valg enn å si opp mannen med hovedansvaret for elendigheten. Å være manager i fotball er en resultatorientert jobb, resultatene for Wolves er dessverre ikke bra nok. Nå må det komme inn friskt blod med nye ideer.

WOLVESFANS er et hardt prøvet folk. Etter mer enn 19 år i utlendighet rykket laget overraskende opp i PL 2003, bare for å rykke rett ned igjen. Det var Mick McCarthy som klarte det ingen andre klarte, å rykke opp og holde plassen i en av verdens tøffeste ligaer.

Nå får den legendariske klubben med mange tusen fans også i Norge, en ny giv, en ny æra, en ny manager.

 

Mangemillionær Steve Morgan Foto: http://www.thisismoney.co.uk

Mr. Morgan er en tålmodig mann. Mange vil mene for tålmodig. Han har bygd opp sitt multimillionær selskap med sine to egne hender og har allerede investert mange hundre millioner kroner i klubben han kjøpte for en symbolsk sum.

21. mai 2007 solgte daværende eier Jack Hayward klubben til Steve Morgan for £10!

Sir Jack, som ble 84 år i 2007, hadde lenge sett seg rundt etter en passende etterfølger som eier i klubben. Han uttalte tidlig at det var noen krav til en ny eier; det måtte være en brite (ikke uten grunn at Sir Jack kalles for «Union Jack») og at vedkommende måtte være villig til å satse et visst antall millioner pund i klubben.

Hvis man fant den rette eieren, skulle Sir Jack selge klubben for en symbolsk sum. Mange har lurt på om dette var en PR-triks for å skaffe publisitet rundt klubben, spesielt etter at Graham Souness fikk et bud på klubben avvist. Gudskjelov.

Men Sir Jack holdt sitt ord og 100 % av andelene i Wolves ble overført til Steve Morgan. Formelt sett het det at «Hayward Family Trust selger Wolverhampton Wanderers til Carden Leisure Ltd for £10.» Samtidig forpliktet den nye eieren seg til å investere £30 millioner i klubben.

Klubben har alt å takke Sir Jack Hayward for- Men nå er det mange milliardær Morgan som styrer eierskapet. Og han vil ha suksess med sin fotballklubb som han har i sin business. Mick McCarthy er mannen som fortsatt har den oppgaven fram til dag.

Nå er eventyret over og det må komme inn en ny manager.

Hvem som tar over er helt i det blå og en meget spennende avgjørelse som Wolves fans over hele verden venter i spenning på å få vite.

Takk for alt og lykke til videre Mick McCarthy!

Hvem tror du tar over den krevende jobben på Molienux?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.