Zlatan vs England 4-2

Ingen i Sverige kunne forutse denne kampens sluttresultat og innhold, ikke i Norge eller i England heller for den del. Men at den norske og til og med den svenske landslagssjefen ikke kan være med på å hylle Zlatan etter hans livs kamp er snodig. 

– Ingen spillere har før scoret 4 mål alene mot England. Ikke kommer det å skje de nærmeste hundre år heller. Ikke mot England.  Denne kampen vil gå over i alle historiebøker fordi Zlatan var fuss i alt. Det bør hans sjef innrømme.

Erik Hamrén framstår som en klovn når han blir forbanna på TV4s reporter etter kampen når han ønsker å høre hva forbundskapteinen mener om sin stjerne. Alle vet vel at det er et lagspill Hamrén, du bør heller hylle han som gjorde hele kampen for Sverige.

På denne dag var Zlatan Ibrahimovic fantastisk og det burde han få høre også fra sin sjef. Hamrén burde ikke begynne å hisse seg opp for at reporteren vil hylle Zlatan, det var jo hans match! Sverige var gode, men Zlatan var aller best.

I Norge har vi selveste Drillo, mannen som aldri går ut på dato og aldri hører på musikk, ikke er han spesielt flink til å hylle gode prestasjoner heller.

– Et mål som er på alles lepper fordi det er et mål man ikke klarer å gjøre om igjen uansett hvor lenge man prøver, i fra 25 meter. Bare Zlatan gjør sånne mål, det bør Drillo og Hamrén være voksen nok til å innrømme.

Heia Sverige og heia Zlatan!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.