6 deltagere klare for IDOL-finalen

Anniken Kolstad (17) og Astrid Sugaren (17) ble stemt videre av det norske folk etter glimrende opptredener.  Fra før er disse 4 klare for finalen i IDOLAstrid Smeplass (16), Steffen Jakobsen (22) Martine Rygvold (25) og Georg Lipai (17)

Det er som kjent 40 del-finalister som skal bli til 10 finalister, nå er det kun 4 plasser igjen.

– Sjansen er stor for at man kan få tidenes yngste IDOL-vinner da de som har gått videre er blant yngste deltagerne. 3 på 17 år og en på 16 er overraskende ungt i en så knalltøff konkurranse som det IDOL er. Både stemmen og prestasjonen skal være svært bra over tid for å klare å nå helt til topps i Norges største sangkonkurranse.

Så snart alle finalistene er klare vi det bli et stort press på hver og en deltager. Vi får se en deltager forsvinne, hver fredag fram til en vinner står igjen alene som får platekontrakt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FFFA_NUVfRc[/youtube]

Playroom Music er Jan Fredrik Karlsens plateselskap innunder Nice Entertainment-gruppen der også Idols produksjonsselskap Monster ligger.

Med Sony Music i distribusjonsleddet er det en treenighet med lang og tung Idol-erfaring som nå overtar ansvaret for å sørge for suksess for «Idol»-vinneren etter at tv-lampene skrus av.

– Ved å nå til en finale og stå igjen som vinner av IDOL, vil man automatisk ha en helt unik sjanse ingen andre artister får. Alt ligger til rette, det er bare opp til vinneren selv å bli stjerne. Det selvsagt lettere sagt enn gjort.

– Så langt er det fire jenter og bare to gutter som har kommet videre. Det kan se ut som om det er jentenes år i IDOL denne gangen. Sist gang, i 2011 var det Jenny Langlo som vant etter å ha vært favoritt gjennom alle finalerundene.

10 år med IDOL har ikke fått nordmenn til å gå lei, fler enn noen gang følger de spennende sendingene Snart er de bare ti, men kun en kan vinne.

Har du husket å stemme fram din IDOL-favoritt?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.