9. september bør du gjøre din plikt- for din egen del

Stortingsvalget vil etter all sannsynlighet gi Høyre all makt i det politiske Norge. Erna Solberg (H) kommer til å flytte inn i statsministerboligen i Inkognitogaten 18 i Oslo. Om du vil det annerledes så bør du huske på å stemme, vil du ha Erna som ny statsminister i Norge, så bør du også selvsagt stemme. 

Verden raser videre og inn i framtiden der det er høyere bølger og mørkere skyer enn noen gang. Enorme utfordringer står foran oss. Utfordringer vi ser mange land i Europa allerede har, og som vi er forskånet for å være endel av. Fram til nå.

– Hva framtiden bringer er det kanskje godt vi ikke vet så mye om, da ville vi kanskje være svært dystre til sinns alle sammen, eller kansjke det går bedre enn forventet?  Våre politikere gjør en viktig jobb, enda man av og til kan mistenke de til å gjøre det motsatte. Kloke og viktige beslutninger skal taes hver eneste dag, på Stortinget og i Regjeringen.

– Uansett hvilken politisk retning du eller jeg velger- det er på mange måter din og min plikt til å avgi vår stemme til det politiske partiet vi mener skal ta Norge inn i en usikker og krevende framtid. En framtid som krever en sittende regjering med handlekraft, standhaftighet når det blåser som mest- og som står fjellstøtt når Norge igjen rammes av uante krefter av ondskap og terror, eller uante miljøkatastrofer vi til nå har vært forskånet for.

– Det politiske Norge har en plikt overfor Kong Harald, å gjøre det beste for landet og forvalte våre verdier på best mulig måte, og det er vår plikt som politiske velgere å gi vår stemme.

9. september er det et meget viktig Stortingsvalg, du kan med din stemme være med på å forme framtiden, slik du ønsker den – så trygg og god for deg og dine nærmeste som mulig.

Nettopp derfor bør du bruke din stemmerett 9. september 2013, for din egen del.

Godt Valg!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.