Adele- MBE utmerkelse fra den britiske Dronningen

Adele (25) er den artist som har det mest solgte album «21», hun har solgt mer enn 7 millioner album bare i Storbritannia alene. Adele, den smellvakre artisten fra Tottenham, som også nylig ble mor til en liten gutt- ble nylig kåret av Dronning Elisabeth II med ordenen, MBE.

En MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) en meget høyt beæret utmerkelse som kan sammenlignes med Kongens fortjeneste medalje for helt spesielle utførte tjenester til fordel for kongerike Norge.

Adele får prisen får å ha gjort utrolige prestasjoner i form av eksport – med det mest solgte album i verden for to år på rad – er en sannsynlig og avgjørende faktor for utmerkelsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0[/youtube]

De fleste låtene til Adele er laget som musikkvideo som du kan se og høre på YouTube, de fleste er sett mange hundre millioner ganger. Kanskje ikke så rart at 25 åringen får heder og ære til og med fra det britiske kongehuset?

For bare kort tid siden mottok Adele – Oscar for beste filmmusikk for sitt bidrag til den siste James Bond filmen «Skyfall», der tittelen på låta var den samme.

Adele bor i West Sussex i London der hun og samboer entreprenøren  Simon Konecki i 2012 flyttet inn et fantastisk hus med blant annet 10 soverom. Artisten skal i følge Forbes være god for mer £30 millioner enda hun bare har gitt ut to album.

I følge BBC er den sexy artisten blant de 100 mektigste kvinner i Storbritannia, kåret i det legendariske programmet «Womans Hour» på den anerkjente radiokanalen.

En fantastisk artist, med en eventyrlig stemme.

Adele er allerede en av verdens største artister.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.