Mannen som tar over London-laget som spiller sine hjemmekamper på Premier Leagues minste bane, Craven Cottage er styrtrike Shahid Khan. Fayed er sliten, og trenger en sterk arvtager som Fullhams neste vokter.

– Saihid Khan har ræva full av penger og blant de 500 rikeste i verden. Fullham kan med andre ord bli et utfordrer til de andre «Big spenders» i Premier League toppsjiktet. Da er det i så fall viktig at han er villig til å bruke av sin enorme formue.

– Muligheten for at de norske spillerne på Fullham, Riise og Hangeland- får føle den nye sjefens stramme linje, er absolutt til stede. Premier League er en tøff liga der det spiller flere av verdens største stjerner.

NY «VOKTER»: Shahid Khan har slått seg opp i USA som støtfangerprodusent. Nå har han kjøpt Fulham. Foto: Fulham FC

Sahid Khan/ Foto: Fullham.co.uk

* Christian Benteke i Aston Villa, som vi har omtalt tidligere- skal etter ryktene være på vei til Tottenham. Spurs har lagt inne et bud på spissen som er nær £20 millioner.

* Brendan Rodgers er i daglig kontakt med Liverpools største profil siden Kenny Dalglsih, Luis Suarez (26) i et heftig frieri om at Uruguays største spiller skal bli værende på Anfield.

For egen regning som mangeårig fotball-supporter, så kan det ikke være annet enn higen etter mer penger eller spilletid i Premier League som trigger enhver spiller til å forlate Anfield.

Isåfall Champions League- spill, men det vil ta sin tid hos Liverpool, dessverre for all verdens Pool fans som finnes over alt på kloden.

* Wolves har fortsatt ikke kjøpt en kjeft etter å ha rykket ned til League One. Mulig det er målsetningen. Å holde plassen? Latterlige ambisjoner fra Kenny Jackett, den nye COATCHEN….

Vargas

Tags: Al Fayed, Fullaham, Khan, Shahid

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
FFK reddet fra konkurs, foreløpig!

Fredrikstads tidligere flaggskip, i det siste kun en parentes i norsk fotball FFK, blir reddet av at FFK sport ASA...

Gjesteblogger- Om du har en blogg du er stolt av?

Er du mann og stolt av egen blogg, oppfordres du til å legge igjen en link til et av dine...

Lukk