Allerede natt til søndag skal du stille klokka

Nå ble du sikkert veldig glad, og kjente et lite stikk av vår i hjerte? Dessverre så må jeg sende en diger bøtte med isvann i nakken din fordi det er mindre enn tre måneder til solen igjen vender sin skyggeside til oss. 

Hva er det vi egentlig gjør her oppe i is-øde?

Er du klar over hva det koster å bo i syden i 6 til 8 uker? Er du klar over hva de betaler for mat på disse stedene? Vel, i så fall har du ihvertfall ikke bodd i Norge lengre enn du må.

– Du kan velge å håpe på at det er godt vær i vente til sommeren, men du kan også innse mulighetene for at været blir akkurat like jævlig dårlig som de tre siste årene der du tilbrakte din sommer.

Solen dreper mikrobene, legemets og sjelens: solen gjør sterk og oppfinnsom, solen er selskap, solen gir tro.

Spania, Hellas, Italia, Bulgaria og Frankrike. Hvor mange små deilige luksuriøse leiligheter, ute-restauranter, tavernaer, butikker og strender venter på deg? Utvalget er enormt og bare opp til deg og finne ut av. Du er hjertelig velkommen uansett hvor du velger å dra.

 

Du er bare feig, lat og lite oppfinnsom som ikke reiser. Landene og paradisene ligger der bare å venter på deg. Dra da for faen!

Eller skal du bare sitte her og stille den jævla klokka fram en gang til, og irritere deg grønn over at en vinter er rett rundt hjørnet før du rekker å få noe farge i løpet av en regntung sommer?

Jaja, gjør som du vil – jeg driter i det, bare husk på å stille klokka en time FRAM.

Jeg drar!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.