Åndenes makt med nye og dramatiske episoder- tror du på det?

Et av de mest populære programmene i en år rekke på på TVNorge er «Åndenes makt.» Programmet der klarsynte ser ting som har skjedd og som skjer der og da på kamera sammen med programleder Tom Strømnæss til stede. 

Noen ganger kan de klarsynte fortelle nesten i detaljer hva som skjedde i en bolig for mer enn femti år tilbake. Tror du på det?

Hva er det som får gjenstander til å flytte på seg eller forsvinne uten at noen er nær dem? Hvorfor knirker trappene når ingen er i huset, og hvordan kan det ha seg at omgivelsene begynner å leve sitt eget liv fra det ene øyeblikket til det andre?

– Selvsagt finnes det mer mellom himmel og jord enn det vi mennesker er i stand til å forstå, eller se, men er de som påstår at de er klarsynte kjeltringer som forteller eventyr? Mulig, man må nesten svare for seg selv. Mye er kanskje lagt opp til at det skal bli spennende på TV, men jeg er 100% sikker på de energier som fortsatt eksisterer etter mennesker som har gått over til andre siden.

«Åndenes makt» gir TV-seerne fortellinger fra vanlig folk som kunne ha vært deg, meg eller din nabo. Folk fra hele Norge er med på å fortelle om opplevelser de gjerne skulle ha vært foruten. Opplevelsen av at noen tar på de om natten, eller som står over senga og ser på de.

Er det rart de tar kontakt med klarsynte?

Noen klarsynte kan kommunisere med de døde. Andre kan på bemerkelsesverdig vis gjenfortelle hendelser og skjebner fra mennesker som har opplevd dramatiske, ofte grusomme opplevelser langt tilbake i tid. Noen kan også se skikkelser som beveger seg i boliger eller lokaler der det skjer uforklarlige ting.

De fire klarsynte som er med denne sesongen er Lena Ranehag, Lilli Bendriss, Gro-Helen Tørum og ny av året Anne-Kristine Augestad. Programleder er som alltid stødige Tom Strømnæss. Den nye klarsynte Anne-Kristine Augestad, husker du kanskje i fra programmet 6. sans der hun kom på andre plass.

8. sesong av dette meget spennende, mystiske og litt skremmende programmet har premiere 8.september Med seertall på over en halv million i uka er «Åndenes makt» det mest sette programmet på TVNorge.

Tror du på de klarsynte?

Foto: Flickr/ nickleus

 

Vargas

3 thoughts on “Åndenes makt med nye og dramatiske episoder- tror du på det?

 1. Det er pussig å se voksne mennesker la seg rive med helt ukritiskt på denne måten, knirking i et hus og en `følelse` av at noen ser på de er alt som trengs. 🙂 Jeg skulle så gjerne ha vært med på disse turene, det hadde vært så morsomt fordi jeg har lært èn ting opp gjennom årene; alt har en forklaring. Og ofte er det ikke rart i det hele tatt hvis man tenker seg om og ser på alle detaljene. Disse folkene tolker lyd og ting de ser på sin egen måte, de har allerede bestemt seg for hva det er før de opplever noe de synes er rart. Og det fungerer ikke, de tror og gjetter og lar fantasien løpe løpsk. Egentlig er det litt trist, de kaster bort så mye tid på tullball. Hvis noen opplever at ting flytter på seg, man ser ting eller hører ting man ikke forstår, la meg studere det og jeg skal si deg hva det egentlig er som skjer. 🙂 det ligger en naturlig forkklaring bak, bestandig, problemet er at mennesker lar seg rive med så lett, fantasien tar overhånd og de lager sin egen virkelighet.

  1. Hei Pff

   Det finnes mer mellom himmel og jord enn mye av det vi mennesker kan forstå. Selv om du velger å tro det er svada finnes det en rekke bevis for både det ene og det andre.

   Energier fra en annen tid påvirker vår mentalitet, noen ganger viser disse energiene seg som det vi lett kan forbinde med spøkelser.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.