Antall Internettsider du bruker- en promille av totalen

Du logger deg på nettet, eller er kanskje online til enhver tid. Du er innom nettbanken og ser over hvordan det står til .Kunne vært bedre ikke sant? Du leser lokalavisen, er innom de største bloggerne, de største nettavisene og du klikker deg inn på Finn.no og yr for å se om det er noe av interesse.

Du er innom Facebook og liker de som fortjener det, du rister på hode av de fleste, maken til selvskryt tenker du oppgitt.

Så logger du av. Du er ikke alene om du har disse rutinene eller dets like på world wide web. Du skulle bare ha visst hva som faktisk finnes av de 3,6 milliarder av Internettsider som du faktisk kan velge blant, du har ikke skrapt i lakk-overflaten til det tilbudet som er der ute en gang.

Nei, hvorfor skulle du det?

Du har jo bruk for det du kjenner til det faste og vante mønstre ikke sant? Det kan bli litt mye hvis vi bryter rutinene. Tenk om du havnet på en nettside du aldri har vært før da. Wæææææ!! Skummelt!

Her er en oversikt over de ti mest leste nettsidene i verden, så har du noe å begynne med. Du har kanskje ikke vært innom halvparten av disse, har du vel?

Google, Facebook, YouTube, Yahoo, Baidu.com (kinesisk søkemotor), Wikipedia, QQ.com (også kinesisk,) LinkedIn, Windows Live og Twitter.com

Dette er stort sett sosiale medier som har millioner medlemmer eller de største internasjonale søkemotorene som du kanskje kjenner.

Her er de 10 største nyhets-nettsidene i verden. Norges største nettsted er VG.no

1 | Yahoo! News

2 | CNN

3 | MSNBC

4 | Google News

5 | New York Times

6 | HuffingtonPost

7 | Fox News

8 | Washington Post

9 | LATimes

10 | Mail Online

 

– Ordene «rumpe», «sex» og «naken» er de ordene nordmenn søker mest etter. Muligens fordi det er svært mange ungdommer som bruker internett, og som har stor interesse av disse ordene. Når det er sagt så er det ingenting som tyder på at også andre aldersgrupper mer enn gjerne søker på de samme ordene.

Ren nysgjerrighet gjør at vi søker etter eller klikker på ord som pirrer oss.

Bruk en time ekstra på å søke etter ting du ikke har søkt etter tidligere. Du kommer til å bli overrasket over hvor mange fantastisk mennesker som lager eventyrlige nettsider, eller som skriver ting som tar deg fra himmel til helvete på bare noen få øyeblikk.

World Wide Web har kommet for å bli, bruk det for det det er verdt. Det kan hjelpe deg på alle mulige måter i livet, men sørg for å logg av i tide. Ikke bli hektet eller la nettet, sosiale medier o.l få styre livet ditt.

Skulle du mot formodning komme opp i problemer som ikke lar seg løse, så er det folk der ute som kan løse de for deg. Du skal ha et skikkelig stort problem om ikke folkene bak Nytt-nettsted.no kan hjelpe deg, bare for å ha det sagt. Disse er nok best på sitt felt.

Kast deg nå ut i verden og nyt nettets tilbud, bare ikke la deg lure, det er mange som uærlig hensikter der ute. Vær på vakt!

 

Vargas

 

Foto: Flickr/ techvibes

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.