Anti-slanke program!

For å være helt sikker på at du ikke skal bli tynn så må du være helt 100% INNSTILT! Slanking kan være helseskadelig, de absolutt verste måtene å forsøke å bli slankere på er å bruke dietter som noen andre påstår virker. Lavkarbo er kanskje det verste eksemplet, og som i tillegg ikke virker. 

Mulig du går ned i vekt, men du dør sannsynligvis i forsøket. Drikk heller masse øl og spis så mye potetgull du bare klarer å klemme i deg i mellom flaskene med livets viktigste drikk.

De aller fleste som ønsker å gå ned i vekt gjør et tappert forsøk fordi andre ønsker at du skal det, eller du har blitt påvirket av andre som prøver å redusere sin egen vekt. Det må du slutte med først som sist. Du bør leve ditt liv på din måte etter dine ønsker. Punktum!

– Din tilmålte tid på kloden bør være helt uten ordet slanking i vokabularet. Slett det med det samme og bruk ordet aldri igjen. Det finnes ikke et eneste godt argument for å slanke seg. Lev heller livet med å gjøre ting som både er morsomt, lærerikt, givende og som du har på minnet i mange år senere.

Reis til steder som du bare har hørt om, spis, elsk og nyt livet.

040

Ikke la deg lure av alle idioter som prøver å lirke penger ut av deg, på ting som du skal kjøpe for å gå ned i vekt og som ikke virker.

Ukeblader, bloggere, reklamer og TV-program. Det finnes ikke noen grenser for hvor mange fora som gjør alt de kan for å tjene penger på diett. Ikke hør på noen av dem, spis hva du vil når du vil.

For å være helt sikker på at du ikke risikerer å miste vekt, så spis mye når du først spiser, minst to porsjoner varm-mat, best kjent som middag- hver dag. Spis så sent som mulig slik at du ikke er sulten med det samme du våkner. Kutt frokosten, det er tidenes mest oppskrytte måltid.

Stikk innom et bakeri på vei til jobb eller skole, kjøp et skolebrød ekstra slik at du ikke risikerer å bli sulten før middag.

Du må gjerne gå deg en tur innimellom, bare for å få luftet skikkelig ut. Hva er bedre å gå en lang tur å prompe kraftig for hver hundre meter du går? Husk at du også bygger opp en kraftig sult av å være ute i frisk luft, da er det plass til noen kraftige toast-skiver før du tar kvelden.

Uansett hva andre sier om slanking og det å spise usunt- du bestemmer over ditt liv, ikke la deg påvirke av slanke og trenings-hysteriet.

Holder du disse rådene så kan man nesten garantere at du ikke går ned i vekt. Er det ikke flott?

Vargas

10 thoughts on “Anti-slanke program!

 1. Du følger åpenbart ikke med 😉

  En svensk ekspertgruppe som de siste 2 årene har gått gjennom all tilgjengelig forskning på området, konkluderte tidligere denne uken med at:

  – Lågkolhydratkost, även den strikta, ger större viktnedgång på sex månader för personer med fetma, jämfört med lågfettskost.

  – Det saknas över huvud taget belägg för att lågkolhydratkost skulle medföra ökad risk för hjärtsjukdomar.

  – Vi har inte hittat något stöd i forskningen för att lågkolhydratkost skulle leda till sämre hjärthälsa eller ökad dödlighet, säger Jonas Lindblom.

  – Men en rimlig tolkning av vår rapport bör vara att sjukvården i fortsättningen erbjuder även lågkolhydratkost som ett alternativ för patienter med fetma, säger Jonas Lindblom.

  Lavkarbo kommer til å bli standardkost for behandling av overvekt og fedme i Sverige. Legg spesielt merke til at det ikke finnes noe som helst vitenskapelig bevis for at lavkarbo kan øke risiko for hjerte- karsykdom. Faktisk er det den beste dietten for å gå ned i vekt, og samtidig få bedre helse og LAVERE risiko for hjerte- og karsykdom.

  1. Du følger ikke så godt med i norske medier du Dragonfly. Jeg kan love deg at jeg følger med det meste som skrives om Lavkarbo. Styr unna!

   Når det er sagt så har vel de aller fleste som noen gang har tatt sjansen på å bruke Lavkarbo som slanke-diett slutt med dette, menn unntak av noen få
   som fortsatt tror på julenissen.

   Det finnes fortsatt eksperter som uttaler seg både for og i mot, alle disse kan dessverre ikke linkes via dette kommentarfeltet, håper du har forståelse for det.
   Derfor er alle dine linker fjernet.

   Flott at du skriver dine meninger, men vi kan ikke la alle legge ved linker som skal tale for sin mening, da vil vi før eller siden få trøbbel.

   Takk for din kommentar

   Vargas

   1. Du bruker media som en kilde til kunnskap, det sier det meste :O

    Vitenskap og forskning er det eneste som kan fortelle oss hva som er fakta og ikke, ikke media som blåser opp observasjonsdata og anekdoter. Kan du vise meg til disse mediasakene du sikter til? Hadde vært spennende å se kilden som artiklene du sikter til baserer seg på.

    Dette er en svensk, statlig ekspertgruppe, som har gått gjennom all tilgjengelig forskning. De konkluderer med at lavkarbo er det beste kostholdet for å gå ned i vekt, og at det ikke finnes ett eneste bevis for at det skal øke risiko for hjerte- og karsykdom. Faktisk er det det kostholdet som reduserer risikoen for hjerte- og karsdykdom i størst grad når det gjelder slanking.

    «Når det er sagt så har vel de aller fleste som noen gang har tatt sjansen på å bruke Lavkarbo som slanke-diett slutt med dette, menn unntak av noen få
    som fortsatt tror på julenissen.»

    Hva i all verden mener du med dette? Har du kilder som backer opp denne påstanden? Forskningen viser at lavkarbo er det som fungerer klart best, og det finnes ta titusener av menensker som har gått ned i vekt. Er jo bare å ta en titt inn på de ulike lavkarbogruppene på facebook, eller søke etter forskningsartikler på pubmed.

    1. Hei Dragen

     Du tar feil!

     Tvert i mot, det finnes tonnevis dokumentasjon om hvor skadelig Lavkarbo kan være, spesielt om man bruker det som ekstrem-diett for å gå ned i vekt.

     Dette tema har vært diskutert blant ekspert og forskere verden over i mer 20 år, om du tror du sitter på fasitsvaret- og at dette er Lavkarbo er det beste kostholdet, så lykke til!

     Media som kilde til kunnskap skal du ikke kimse av, det er nettopp derfor du er her og kommenterer, fordi du søker kunnskap;)

     Vargas

     1. Jeg dokumenterer påstandene mine, kan du dokumentere at jeg tar feil? Hvor er kildehenvisningene dine?

      Jeg linket til (du slettet alle linkene mine) en rapport fra en gruppe svenske, statlig ansatte eksperter som har gått gjennom all tilgjengelig forskning. De konkluderer med at det ikke finnes fnugg av bevis for at lavkarbo øker risiko.

      At du tror media er en god kilde til kunnskap, sier det meste om deg. Media er en god kilde til forvirring og anti-kunnskap. Faktisk handler en del av pensum på medisinstudiet om hvordan media ofte sprer denne anti-kunnskapen, og hvordan helsepersonell skal håndtere dette.

      Nei, jeg er absolutt ikke her inne fordi jeg søker kunnskap. Hva tar du meg for? 😀

     2. Hei Dragen

      Når skal du begynne å kommentere om fotballfrue? Du kjenner jo henne godt, gjør du ikke? Ifølge din IP adrsse så deler du bolig med Caroline Berg Eriksen, best kjent som fotballfrue.
      På en skal fra 1 til 0 hvor flaut synes du dette er da Lars Kristian?

      Du vil selvsagt benekte dette- for dette er å drite seg ut, og blir selvsagt et nytt blogginnlegg om deg:):) HE hehe:):)

      Vargas

     3. Tror faktisk det er på plass med en liten undersøkelse av deg- du kan jo på ingen måte være riktig god i hodet ditt. Dine formuleringer og argumenter er nøyaktig de samme
      på vår forrige diskusjon rund Lavkarbo. Du vet at dette ikke henger sammen med virkeligheten.

      Hvordan kan du falle så langt ned i kjelleren at du sitter der og legger ut om ting du absolutt ikke har greie på- gang etter gang og påstår at du har fasiten?

      Du er en vits!

      Vargas

 2. Hva snakker du egentlig om nå? Ip-adresser viser ikke hvem du deler bolig med, tvert i mot gir det et uspesifikt geografisk område hvor vedkommende kan befinne seg. Mange deler også samme ip-adresse om de befinner seg på samme nettverk, som f.eks skoler, biblioteker osv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.