Aqua-Lene er ny dommer i The Voice

I følge flere medier er det allerede klart at Lene Nystrøm (39) og forrige sesongs mentor, Sondre Lerche (30) er klare for en ny sesong med «The Voice».

Det som kanskje er mer overraskende er at en av Norges mest vinnende musikk-personligheter, og en av de nye gitarkameratene, Espen Lind (41) som endelig har sagt ja til å bli med i et «reality»-relatert TV konsept.

-Gudfaren innen norsk rap har også valgt å kaste seg inn i TV-ruta og sjangeren for lett- TV underholdning. Tommy Tee (41) har vært rapper og musikk produsent for de aller fleste beste artistene i Norge. Han alene vil løfte «The Voice» til nye høyder med sin enorme rutine og kunnskap.

Forrige sesongs vinner, var det fantastiske Martin Halla med Magne Furuholmen som sin mentor. «The Voice» ble meget godt mottatt av det norske publikum, og det er liten tvil om at det vil bli minst like populært i en ny sesong, med populære dommere med internasjonal suksess.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eE_5euwBR5Q[/youtube]

Nok en gang er det tre menn og en kvinne som skal være rådførende mentorer for de som ønsker å kaste seg ut i den enormt krevende, og meget utfordrende konkurranse som «The Voice» har vist seg å være.

Spekulasjonene har florert lenge om det var Hanne Sørvaag som skulle bli med i en runde til, men det var altså Sondre Lerche som ble med igjen også i sesong to.

Går du med en artist i maven så er det på tide at du viser deg fram. Kanskje kan «The Voice» være programmet for deg å vise seg fram i?

Vinneren får som kjent god hjelp av sin mentor med å lage seg en karriere som artist, med det innebærer det også platekontrakt.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.