Bestill høstferien nå!

Sommeren går mot slutten, men det betyr ikke at du ikke skal kunne ta fri noen dager fram mot vinteren. Det er heller ingen grunn til å deppe over lange utsikter til sommerferien 2014. Du har mye å glede deg til, f.eks høstferien.

For mange er høsten en bedre tid enn en lang sommer der det er for mange late dager, med for mye fritid der det kan bli vanskelig å fylle dagen med noe konstruktivt. For mange er det for dyrt å ha for mye fri, fordi man får så mange muligheter til å bruke penger.

Høstferie må heller ikke være en kostbar affære, men jo mer man er villig til å bruke jo større utvalg. Slik er det alltid.

På Finn.no er det priser for enhver smak, om man ønsker å reise alene, sammen med kjæresten eller med hele slekta. Hytte i fjellet, Syden, Bornholm i Danmark, Storby-ferie med London, Paris, Sidney eller kanskje Warsawa i Polen som destinasjon?

Vaglet er ditt.

Om du er litt smart så sjekk priser allerede nå og bestill en billig høstferie, så har du og dine nærmeste noe fantastisk å se fram til når sola ikke varmer like mye som i sommer.

 Foto: Copyright Morten Pettersen

De fleste reisebyrå har gode tilbud, utenom i skoleferiene da mange kan og vil reise. Nå derimot, er det så stor konkurranse om å få solgt billetter fordi det er så mange destinasjoner. En høstferie gir aldri så mange reisende som en sommerferie, derfor er det billigere å reise på høstferie.

Hva sier du om en en uke på vakre Kreta for 995,- eller en uke i Tyrkia for 1495.-?

Om du er villig til å ta uspesifisert hotell, som ofte er av svært god standard om man er heldig, er villig til å reise på ubekvem reisetid, samt fra Sverige i stedet for Norge, kan du få en svært rimelig tur og overnatting.

Norge har titusenvis av hytter som står ubebodd i fjellheimen store deler av året. Er du smart å bestille tidlig, reiser sammen med andre og er villig til å dele hytte, kan du få en fantastisk høstferie. Eller er det ikke på tide med et Cruice som du har snakket om så lenge? Mulighetene er mange.

Bestill nå med det samme, det blir en flott høst.

Du må bare finne riktige priser, vite hvor du vil og sjekke passet.

God tur!

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.