Bjørn Tore Bekkeli (40) fra Fredrikstad er den første norske reality deltager som har vunnet i to forskjellige program. I 2003 vant kan Farmen. I år vant han «Robinson vs Paradise Hotel». 


TV3 har prøvd desperat  å henge med på kampen om TV-seerne. Med sine største Reality serier prøver de nå med et nytt konsept. Å slå disse sammen til et program. Der skal tidligere deltagere fra «Robinson» og «Paradise Hotel» delta på en helt spesiell og ny sesong av «Robinson».

Bjørn Tore var strålende fornøyd da han så finalen sammen med resten av Robinson-deltakerne. » Det er ti år siden jeg vant «Farmen». Den gang var jeg 30 og topptrent. Nå er jeg 40 år, familiefar, har fått meg en liten pondus og er blitt litt tung i rumpa. Da smaker det ekstra godt med seier» sa den glade vinneren til Dagbladet etter finalen.

Det har vært en suksess, med mange seere. Overraskende mange skifter og spennende endringer og i tillegg en sammenslåing har gjort et av Norges eldste reality serier godt.

TV3 sliter med dårlige seertall, derfor er det veldig bra Paradise Hotel snart starter opp igjen, det kan du selvsagt lese mye mer om her på vargas12.com

Det er bare å gratulere Bjørn Tore Bekkeli med seier og den eneste som den stolte vinner av to forskjellige TV-reality program.

Det er ikke avgjort om det vil bli en ny sesong med Robinson ennå.

 

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Tags: Bjørn Tore Bekkeli, Robinson

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gjesteinnlegg- fra Norges neste toppblogger?

Jeg er så heldig å ha fått lov til å legge inn et gjesteinnlegg fra det som kanskje er Norges...

Syden? Lei kulde, mørke og vinter?

De greske fantastiske øyer. Som du husker fra filmen " Mamma Mia "- Lange deilige sandstrender, hvite kalkhus, ofte med...

Lukk