Bruddet, det smertefulle bruddet. Dere hadde planlagt alt, han hadde fridd og du hadde svart ja, alt var så fint. Helt til en vill og dum krangel endret ALT.

Du sitter alene og kjenner på savnet. Savnet etter det som skulle bli din for alltid. Du kjenner lukten hennes i pleddet, du tror kanskje du aldri kommer over henne, du er redd og alene og tror du skal dø.

– Han hadde det smilet og de øynene som smeltet hjertet ditt. Du tørker de salte tårene, du vet ikke om han kanskje har funnet en annen. Du savner han så inderlig, du ser han for deg i det du på ny prøver å sovne. Alene og redd.

– Dere hadde aldri hatt noen skikkelig kjæreste før. Dere var den første for hverandre. Kurt Nilsen  «My Street» var deres felles favoritt låt. «I will be right here» synger Kurt. Akkurat slik dere hadde bestemt dere for å være der for hverandre. Alltid for hverandre.

Dere var så forelsket, og det skulle bli dere for evig. Så kom Bruddet. Tungt og vanskelig- en vegg forsvant plutselig i livet. Hvordan kan man takle å ikke få se den viktigste personen i livet ditt?

Eller enda verre, se ditt livs kjærlighet lykkelig med en annen.


Du fikk en telefon, det var hun. «Jeg må komme innom en dag om det passer, jeg skal hente noe også»

«Ja klart, bare kom du.»

Hjertet ditt slo raskere, du ble våt i hendene, redd og nervøs for å se henne, samtidig litt spent.

Ti minutter senere hørte du henne komme. «Hei, kom inn.»

«Jeg skal bare hente litt klær, går det bra med deg?», spør hun. Du ser på henne, hun ser på deg, hun er vakrere enn noen gang. Hun smiler. Det smilet som du falt så veldig for den første gangen, den gangen dere ble sammen.

«Nei, jeg har det ikke bra.» Tårene triller. «Kom hit, gi meg en klem, dette skal gå fint, vi gir det litt tid, så skal vi klare dette sammen,» sier hun. Hun kysser dine salte tårer, du ser på henne og klemmer henne.

– Hun er usikker på om hun skal si det nå. Hun synes synd på ham, hun kan se smerten i de tårefylte øynene hans. Du sier det- du kan ikke la være, du elsker han fortsatt for mye til å tåle å se hans smerte.

«Jeg har det ikke bra jeg heller, jeg elsker deg så inderlig og har savnet deg siden vi gikk fra hverandre.» Hold rundt meg,vær så snill, hold meg hardt min elskede.»

– Noen ganger er ikke et brudd den riktige utveien til alle problemer, tenk over hva du har- ikke hva du kan få. Gjør det du kan for at din kjæreste trives sammen med deg. En gammel og kjedelig floskel sier at man ikke skal ta hverandre for gitt.

Et vellykket forhold er en hard jobb. Se på det som en investering inn i framtiden, elsk hverandre hver eneste dag, gi komplimenter, vær raus og klok. Ikke start en krangel om bagateller.

Si de viktige ordene, men sørg for at du mener det hver eneste gang. Si, Jeg elsker deg!

Noen velger å leve alene, andre trenger en partner, en elsker og kjæreste i en og samme person.

Det er best å være to! (Til den det måtte angå- historien om «Bruddet» er selvsagt fra virkeligheten)

Foto:/ Flickr/  TA.D

Vargas

Tags: bruddet, kjærlighet, redd, tårer

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Filmen «Creed» er på trappene- Med «Rocky» i en av hovedrollene!

Alle som er noenlunde opptatt av film har sett en eller flere av Sylvester Stallones egenproduserte boksefilmer. Rocky er en film-legende som har...

Norway Cup 2013- 4200 kamper med lag fra hele verden!

"Hand Shake for Peace" en dråpe i havet for verdensfreden og for å få barn og unge til å forstå...

Lukk