Bruk andre bloggere til å hjelpe deg selv

Om du leter riktig så finner du gode bloggere som hjelper meg med det meste. Min blogg kan ikke hjelpe deg med annet enn en god latter, et syn på døden, eller hvordan skaffe deg god privat økonomi eller en kjæreste for livet. Viktig nok for de som trenger det. Andre bloggere kan hjelpe deg med helt konkrete utfordringer.

Helene Drage hjelper deg med å trene nok og riktig, hva du bør spise når du er aktiv og trener mye og hvorfor du nettopp skal spise det hun anbefaler.

Knut Sparell løser dine tekniske blogg-problemer på strak arm om du legger disse fram på en ryddig og oversiktlig måte. Det er nesten ikke grenser for hva han ikke kan løse mht blogg-tekniske problemer.

Å skrive er et spørsmål om å finne små nok ord til store nok følelser.

I Norge finnes det hundretusenvis av bloggere og antallet øker for hver eneste dag. Skal man klare å skille seg ut i mengden så er bloggere som har noe å komme med, som du kan dra nytte av på din egen blogg blant de som i framtiden vil komme høyt opp på alle blogglister.

De som velger å skrive om outfits, mote, hva de liker å se på TV,  hva de spiser og hva de gjør på fritiden har så mange andre som skriver om nettopp dette, de har en tung vei å gå og kan lett forsvinne i mengden.

Emilie 28Foto: Copyright Morten Pettersen


– Mats Holmvik kan gi deg gode forslag på hvordan du skal skrive for å skaffe deg lesere, som kommer tilbake til nettopp din blogg dag ut og dag inn i lang tid. Du må legge ned et stykke arbeide selv, men det finnes verktøy som setter din blogg foran andres og som skriver om samme tema. Uansett er en god tekst det absolutt viktigste.

Flotte Trine skriver en av de mest populære Mat-bloggene i Norge, hun kan via sin blogg gi deg tips, inspirasjon og råd til å bli en bedre hobby-kokk på ditt eget kjøkken. Det finnes nesten ikke grenser for hva Trine lager og tipser om på sin meget innholdsrike blogg.

Foreldremanualen.no er for alle foreldre som ønsker å dele sine erfaringer med andre. Her skriver vanlige foreldre om vanlige utfordringer som kan være med på å hjelpe deg til å bli en bedre forelder, som igjen gjør at du velger de riktige valgene for at ditt barn får det bedre.

– Se på andre bloggere som en bloggosfære av gode hjelpere som er der for deg. Skriv en kommentar, gi litt positiv feedback, kanskje finner du til og med gode venner blant noen av de bloggerne du besøker. Intet skjer om du ikke forteller hva du lurer på eller hva du likte med deres blogg, eller bare et innlegg som gav deg gode svar på noe du lette etter.

De fleste bloggere skriver til deg- fortell at du har lest, forstått og fikk nytte av noe du fant og likte.

Vet du om andre gode bloggere du kan anbefale andre å lese, del det gjerne her i kommentarfeltet til dette blogginnlegget.

 

Vargas

5 thoughts on “Bruk andre bloggere til å hjelpe deg selv

 1. Takk for flott omtale 🙂

  Inspirerende format for en bloggpost, Hvilke andre gode ressurser leserne kan ha nytte av, se frem til en lignende stil på en av mine bloggposter i nær fremtid.

  Stå på og ha en riktig god søndag videre!

  Mvh Mats

  1. Hei Mats

   Gode bloggere som skriver for å hjelpe andre, som i tillegg er villig til å legge ned masse arbeide nettopp for å dele sin kunnskap fortjener om bli omtalt og få en feedback tilbake. Det er det blogging handler om, å dele kunnskap.

   Takk selv.

   Vargas

  1. Hei Ege

   Det kommer litt an på hva man ønsker å gjøre med sin blogg.
   Om ønske er å gjør den best mulig for sine lesere kan det være utfordringer man ikke klarer å løse alene.
   Da er det greit å ha noen som kan mer enn de fleste å spørre.

   I Norge finnes det mange bloggere med ekstrem spiss-kompetanse som hjelper deg om du spør pent.

   Takk for at du stakk innom og sendte en kommentar, det er alltid hyggelig å få kommentarer.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.