Cavani er klar for PSG- Suarez neste kanon til ny klubb?

Pars Saint Germain, best kjent som PSG er det laget som helt åpenbart har tenkt å bruke mest penger i dette overgangsvinduet. Stjernen fra Paraguay, Edinson Cavani (26) koster alene ca 500 millioner kroner, solgt fra Napoli.

Chelsea prøvde desperat å kjøpe superspissen, uten hell.

– Liverpools utskjelte storscorer, Luis Suarez (26) har flagget at han vil vinne trofeer, det har han ikke tro på at han gjør i Liverpool, og ønsker seg derfor bort i fra Anfield. Arsenal har prøvd seg med et bud, men dette ble kontant avslått.

Edinson Cavani til PSG Foto: Flickr/ Blog Gallery


Steven Gerrard signerte i dag en ny 2 års-kontrakt som vil holde legenden på Anfield til han har fylt 35 år.

Manchester United er på desperat spiss-jakt etter at Wayne Rooney fortsatt ikke har bestemt seg for hvor han spiller neste sesong. Enda han er svært ønsket av selveste José Mourinho og Chelsea.

–  I følge britisk presse har nå valget falt på spanjolen Cesc Fabregas (26), for Manchester United, i tenkt rolle der Rooney blir solgt. Verdensmesteren spilte med suksess i Arsenal sammen med Robbin van Persie(29) som har fast spissplass i nettopp Manchester United nå.

– Et bud på £26 millioner skal være på plass i telefaxen hos Barcelona, om det blir akseptert har David Moyes, den nye sjefen på «Theatre of Dreams» endelig lyktes med et av flere ventede storkjøp.

– Lille Wolves er desperat etter å få bort daukjøttet med alt for høye lønninger, de fleste av de etablerte spillerne i den skakk-kjørte skuta er satt på transferlisten. QPR skal ha meldt interesse for Englands kanskje dårligste midtbanespiller, Karl Henry.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article17145488.ab

2 thoughts on “Cavani er klar for PSG- Suarez neste kanon til ny klubb?

 1. Manchester United på desperat spiss-jakt? Det er de ikke, vertfall ikke i følge ryktene. United leter etter en ny og bedre midtbanespiller som skal spille sammen med Carrick, altså i stede for Cleverley. Rooney er en helt annen sak, han kommer til å bli en backup for RvP neste sesong og det liker han ikke, så derfor har ryktene begynt å svirre. United trenger overhode ingen ny spiss om Rooney forsvinner. Rvp er stabil og Welbeck, Hernandez og Zaha(helst ving, men kan spille spiss), er der om nødvendig. Slik tenker vertfall jeg:
  De Gea
  Rafael – Vidic – Ferdinand/Jones/Smalling-Evans – Evra/Baines(?)
  Carrick – Cleverley/Fabregas(?)/Jones/Fellaini(?)
  Zaha/Valencia Kagawa/Januzaj?) Young/Nani/Zaha
  RvP

  1. Hei Runar

   I følge britisk presse, så er det først og fremst en makker til Van Persie, og en erstatter for Rooney Moyes er ute etter.
   Moyes og Rooney er ikke venner siden han var i Everton, han lommer til å forlate Old Trafford. Welbeck og Hernandez er gode spillere,
   men Man United blir lett sårbare om Persie skulle få en skade. Husk hvor mange kamper som spilles ila en sesong. Nederlenderen
   kan ikke spille alle kamper, og bør ha en makker av eget kaliber om United skal kunne være med å forsvare gullet.

   Zaha kan ende på utlån, han har kun spilt Championship fotball, men du verden for et talent. Han kan bli veldig god.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.