Tottenham signerer for framtida og har kjøpt Alen Halilovic (17) og Tin Jedvaj (17), prisen til sammen for disse to kroatiske juvlene er på 157 millioner kroner.

Spillerne skal være i Zagreb til neste sesong, for å få litt mer erfaring og mer muskler til de er klar for verdens tøffeste og beste liga, Premier League.

José Mourinho har sikret seg en av prøve VM i Brasils beste spillere, Uruguays Edinson Cavani. Napoli spilleren skal ha en prislapp på svimlende £45 millioner, men det er lommerusk å regne for russeren, Roman Abramovich som er blant de rikeste i England.

Tom Huddlestone - Sunderland agree fee for Arsenal's Vito Mannone and open talks with Tom Huddlestone of TottenhamTom Huddlestone (26) Foto: Action Images/Telegraph.co.uk

– Thomas Ince (21), sønn av far sin, går fra Blackpool til Swansea for omlag £8 millioner, stortalentet scoret 18 ganger for sin arbeidsgiver, og storklubber som Liverpool har hatt radaren på Pauls sønn i lengre tid.

Arsenal snuser på Fernando Torres, men Mourinho vil neppe slippe spanjolen. Også Wayne Rooneys valg av klubb vil bli avgjort de kommende dagene. Arsenal skal være villig til å betale £20 millioner for engelskmannen.

Fullham er ikke villig til å betale de £4 millioner Wolves forlanger for sin juvel, franskmannen Bakary Sako som er desperat etter å komme seg vekk fra bakgårdsligaen «League One.»

Tottenham lar Tom Huddlestone gå til Sunderland for ca £5 millioner.

Det vil ikke være måte på rykter og atter rykter før mange andre overganger blir en realitet. Vargas12.com vil følge alt som skjer med de engelske klubbene, og publisere nyheter fortløpende gjennom hele sommeren.

Overgangsvinduet stenger som kjent ikke før 31. august.

– Alle lag i det engelske ligasystemet skal være på plass på sine respektive treningsanlegg fra 1. juli, for å gjøre alle nødvendige forberedelser til sesongen 2013/2014. Noen spillere som har vært aktive i prøve VM, får noen dager ekstra fri før de møter til sine respektive lag. Samme dag som det berømte vinduet åpner for kjøp og salg av spillere,

Har du spørsmål om lag eller spillere du er spesielt interessert i så spør gjerne, vi svarer så raskt vi kan. Bruk, e-mail (finnes på hovedsiden) eller kommentarfeltet.

Tags: Alen Halilovic, Arsenal, Bakary Sako, Blackpool, Brasil, Cavani, Chelsea, Edinson Cavani, Fernando Torres, Fotball-VM, Roman Abramovich, Sunderland, Tom Huddlestone, Tottenham, Uruguay, Wayne Rooney

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex i sommerferien? Glem det!

Om du er sammen med familien, svigermor eller skal dele telt eller campingvogn med naboen, det er ikke lett å...

Google ønsker å fjerne snusk-bloggere med pornografisk innhold

Google er en mektig aktør, kanskje den mektigste Internett portalen i verden. Et omdiskutert brev sendt fra Google til alle...

Lukk