Champions League- De beste av de beste møtes

Når de aller beste klubblagene i verden møtes til dyst sitter millioner av mennesker å ser på disse fotballkampene. Nå har trekningen til sluttspillet i Champions League blitt trukket. Det gir fotballverden kamper som vil få alles øyne på seg igjen. Det er bare å glede seg. 

La oss se på kampoppsettet med det samme.

  • Bayer München- Arsenal
  • Chelsea- Galatasaray
  • Manchester City- Barcelona
  • Manchester United – Olympiakos
  • Zenit- Borussia Dortmund
  • Paris Saint-Germain- Bayer Leverkusen
  • Schalke 04- Real Madrid
  • Milan- Atlético Madrid

Ene godbiten etter den andre. Synd kampene ikke kan begynne med det samme. Dessverre starter ikke åttedelsfinalene før midt i februar. Retur oppgjørene og de avgjørende kampene som utgjør hvem som går til de fire kvartfinalene, spilles medio mars neste år.

2014 blir et fotball-år av de helt sjeldne med tanke på VM i Brasil i tillegg til all den fantastiske seriefotballen i Europa.

– Fire engelske lag er med, det er større sjanser for at det går litt bedre enn i fjor, da ingen engelske lag kom til finalen. Fire sterke tyske lag er med, Bayern det beste av disse. Tre spanske lag er med, Barcelona vil få det tøft mot Manchester City og er selvsagt avhengig av å få Messi frisk for å ha en sjanse til å gå videre.

Så er det et russisk lag, det svakeste i denne kabalen med giganter. Det er et italiensk, et tyrkisk, et fransk og et gresk lag med.

Champions League er og blir gigantenes møte i klubbsammenheng. Det aller gjeveste trofeet å vinne. Våren kan ikke komme tidsnok. Først skal vi nyte et gigantisk OL i Sotsji før vi peiler inn på Europa Cupen i fotball.

Ønsker du å vite mer om hver kamp slik det er satt opp i åttedelsfinalene, anbefaler jeg på det varmeste bloggen til selveste Roar Stokke i Viasat. God fornøyelse.

 

Foto: Flickr/ Mangiwau

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.